Windows 10 İndirilmeye Hazır

Konu sahibi son olarak 3925 gün önce görüldü
my6Ivez1.png

Windows 10 dün itibari ile rezerve eden kullanıcılarına ve diğer yüklemek isteyen bütün windows 7 ve windows 8.1 lisanslı kullanıcılarına bedava olarak sunuldu. kademeli olarak bütün kullanıcılara indirme olanağı sunulacak. şu anda ben hala bekliyorum.

Tamamen ücretsiz, uzun süre gerçekten ücretsiz mi diye birçok forumda ve resmi sitesinde araştırdım, evet ücretsiz. windows 7 veya windows 8 işletim sistemlerinin lisanslı kullanıcıları aynı key ile ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilecekler.

msw-win10-hero-slider-familiar.png

En iyi özelliği bana kalırsa başlat menüsünün geri gelmesi, windows 8 metro arayüz kullanıyordu, buna hiç alışamadım ve sevemedim, windows 7'deki başlat menüsü her zaman çok daha kullanışlı geliyordu. windows'da benim gibi düşünmüş ve geri getirmiş başlat menüsünü.

Microsoft edge, hepimiz internet explorer'ın yavaşlığından şikayetçiydik, hepimiz internet explorer'ı sadece chrome veya diğer tarayıcı programlarını indirmek için kullanıyorduk. windows bu kötü ismi temizlemek için ve daha iyi bir deneyim sunmak için microsoft edge adlı yeni tarayıcıyı geliştirdi. (henüz windows 10 almadığımdan hızı hakkında görüş belirtemeyeceğim fakat tasarımı şık gibi)

Windows mağazası, windows 8'de zaten var olan mağaza bir miktar daha geliştirilmiş, windows 7 kullanıcıları için çok güzel bir deneyim olacaktır.

Cortana, henüz türkçe desteği olmasa da ingilizcesi iyi olan kullanıcılar için çok işlevsel olabilecek bir sanal asistandır, sesli komutlarınızı algılayabilir. dil desteği için windows'un çalışmalar yaptığını sanıyorum.

Windows 10 ile hayatımıza girecek yenilikleri kendimce özet geçmeye çalıştım, yükleyen, kullanmaya başlayan arkadaşlar görüşlerini yazarsa çok güzel olur.

İndirilmeye hazır da bir çok insan win7 kullandığı ekran çözünürlüğünü win10 da kullanamamaktan şikayetçi açıkcası bende o yüzden link gelmesine rağmen hala güncellemedim.

Bende rezerve ettim bekliyorum:)

Orjinal win 7 keyim vardı kaybettim. Yoksa bence güncelleyecektim. :/

yok durduk yere laptoptan olmayalım şimdi..

İndirilmeye hazır da bir çok insan win7 kullandığı ekran çözünürlüğünü win10 da kullanamamaktan şikayetçi açıkcası bende o yüzden link gelmesine rağmen hala güncellemedim.
öyle bir sorun mu varmış? daha açık anlatabilir misiniz?
Benimki yükseldi :)

hayırlı olsun :) herhangi bir problemi var mı? görüşleriniz nedir yeni işletim sistemi için? yanlış hatırlamıyorsam 10 yıl boyunca windows 10 kullanmaya devam edeceğiz, yeni işletim sistemi çıkmayacak, güncellemeler windows 10 üzerinden devam edecek.

yaklaşık 2,5 gb filan dosya ama biraz denenmeden yüklemeyin bence ne olacağı belli olmaz.

öyle bir sorun mu varmış? daha açık anlatabilir misiniz?

hayırlı olsun :) herhangi bir problemi var mı? görüşleriniz nedir yeni işletim sistemi için? yanlış hatırlamıyorsam 10 yıl boyunca windows 10 kullanmaya devam edeceğiz, yeni işletim sistemi çıkmayacak, güncellemeler windows 10 üzerinden devam edecek.

Teşekkürler şimdilik bir sorun gözükmüyor pcyi olduğu gibi güncelledi. Yeni özellikler gelmiş güzel olmuş :)

ben rezerve etmedim
windows 8.1 den memnunum
yeni sürüm, abuk sabuk gereksiz birsürü yeni güncelleme demek
windows 8.1e yükselttiğimde güncellemelerden gına geldi
windows10u hiç kaldıramam
kalsın

yukseltmeyi yaptim sonra bi de temiz kurulum yaptim cok guzel oldu

sistemin yeni olmasından kaynaklı bazı ufak tuhaflıkalr var. bunlar günvcelleme ile geçecek durumlar. batarya düşmanı windows 10 bunu açıkça diyeyim. kullanımı oldukça iyi. her windows sürümünde kendim spesifik ayarlar yaparım ve hızlı erişim sağlarım. windows 10 için bu gerekmiyor ve ekstradan yapamadığınız bazı hızlı erişimleri de eklemişler. androidi andıran bazı kullanım şekilleri var(wrilles düğmesine basında pasif, tekrar basınca aktif gibi) başlatın kullanımı win 7 ile win 8 arası ortak bi nokta bulunmuş gibi gayet güzel.

bana hala bildirim gelmedi :( windows beni unuttu galiba. siteden indirerek kurulum yapmak istemiyorum, doğal yolla olsun istiyorum o yüzden bekliyorum ama sıranın sonlarındayım galiba. oysa rezerve ederken erken davranmıştım.

indirdim kuracam bakalım nolacak, ama şimdi indirtiyolar sonra lisans al diye kitleyecekler gibime de gelmiyor değil.

indirdim kuracam bakalım nolacak, ama şimdi indirtiyolar sonra lisans al diye kitleyecekler gibime de gelmiyor değil.

ücret istemeyecekler, hangi bilgisayarda yükseltme yaptığına dikkat et yalnız kullanacağın bilgisayarda yükseltme yap çünkü lisansın o anakartın üzerinde olacak artık, lisans kodu verilmeyecek

beni w10'a iten tek şey DX12, olmasa geçmezdim ama sistem güzel

ben kurdum kullanıyorum ilk kurulduğunda panik yapmayın yavaş diye sistem oturana kadar bekleyin
ara yüzde değişiklikler yapmışlar genel olarak güzel indirmeden önce pc nizin sistem için uygun olup olmadığını kontrol edin 3gb gibi bir yer kaplıyor

Microsoft win10'u win7 ve win8 güncelleştirmeleri içerisine direk upgrade mantığı ile yayınlamaya başladı..

Aslında Bilenler bilir, Microsoft services pack yayınlamadığı hic bir ürün sağlıklı calismadi, zaten başlangıçta ücretsiz yayınlamasının tek amacı hatalarının saygı değer saf kullanıcılar tarafından ortaya çıkması..

4 gundur test etmekteyim ve zaman zaman anormal yavaşlıkları ve ilginç hatalar vermekte..

geçiş yapilmasi uygun bir ürün henüz değil..

Geri