Wind / Baggins / eClipse

Konu sahibi son olarak 573 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolay kolay kandıramayacağınız hatta hiç kandıramayacağınız biridir.
Hiçbir şeyi unutmaz özellikle konuşulan sohbet edilen hiçbir şeyi.
İyi bir adam,sevilesi,güvenilesi bir adam.
Dostluğundan arkadaşlığından asla zarar gelmez.
Birisi yazmış çok çabuk tahrik oluyor diye,aslında tahammül edemez bazı şeylere çok iyi bilirim. Yalana ve hor görmeye tahammülü hiç yoktur.
Kesinlikle mükemmeliyetçi bir adamdır.
Sohbeti sizi asla sıkmaz.
Kitap okumayı,şiiri sevmeyi bu kuzucuktan öğrendim.
Fikirlerime yön verebilmeyi öğretti bana.
İnce incedir sözleri,onunla takılınca onda ne varsa bana da bulaşıyor .p
Aslında herkesten önce sevdiceğiyle benim yanıma gelmeli bi kere :T: ben gelin kızımızı pek bir beğeniyorum maşallah pekte yakışıyorlar daim olsun mutluluğunuz güzelliklerim,Antalya'ya tatile gelirseniz ilk bana ilk bana Baggins uyarım seni haberin olsun

Adamın dibi yaaa ...Çok sakin birisidir ve arkadaşlarına karşı çok korumacı .Düşüncelerini o kadar güzel anlatıyor ki karşısındaki insan eger kötü biriyle dayanamayıp hakaret etmeye başlıyor :D İyiki tanımışım seni ,bundan sonrada her zaman yanındayım :)

Düşüncelerini ve yorumlarını beğendiğim bir üye. Forumda kalman dileğiyle .

Kendine guvenen, her konuda fikri olan dahi insan. Kisiliginin yani sira aklini da cok seviyorum onun. (Beyin loblarini sigortalatmasi lazim) Beyefendi kisiligi ve hic bozmadigi cizgisiyle her zaman takdirimi kazanmistir. Realime tasiyabilecegim kaliteye sahip kendisi. Yakin zamanda karsilikli qayfe icmek dileklerimle. İyiki varsin. :hello:

objektif bakış açısına hayranım ben de. kaliteli insan kendini belli ediyo:hi:

Benden parça taşıyorsun hihi :p

Ben zaten hep hep beğenir, takip eder, düşüncelerine bayılırım. Ama bunları herkes beğeniyor zaten : ))) o beni önemseyen ve bazı şeyleri doğru anlamamı sağlamak için pencereler açan biri.

Kıskanılacak biri gerçekten. Onun kadar okumuş, kültürlü, istikrarlı, kitaplara düşkün, filmlere düşkün, modern dansa ilgisi olan, duruşunu bozmayan biri göremem forumda. Bu yüzden benle arkadaş olması gurur verici :cici:

Şimdi övdüm ya utandı gene hemen okuyup kapatmak istiyor pencereyi :D ama mecbursun sonuna kadar okumaya :p

Bazen ben bir şey sorarken öyle bir cevap atarki sorduğum soruyu unutur acaba ben ne sordum da konu buraya geldi dersiniz : )) Kendinizi bazen yıllar öncesinde bazende çok ileride hissedersiniz onunla. Ama değişik bir havası beni etkileyen düşünceleri ve beğendiğim bir kalbi var. Biz böyle kalplere değer veririz. Seviliyorsun ecLipse :)

Tavrını , duruşunu beğendiğim üyelerden birisi.

Bu aralar pek girmiyor sanırım

Forumda olsa keşke

Her zaman bilirim ki bir telefon uzağımdasın. Ne zaman üzüntünün en dibini görsem Ki seninle konuşup telefonu kapatınca 'yine sorun leblebi kadar küçükmüş niye büyüttüm bu kadar' diyorum, panikleyip şaşkınlıktan ölsem, mutluluktan ağzım kulaklarımda olsa duygularımı benimle yaşayıp paylaşabilen nadir insanlardansın.
Ama tabii ki bu beni hiç üzmediğin anlamına gelmiyor :trip: Bazı bazı hal hatır sormaz, sorusunu sorar, cevabını alacakken hım tamam bumuydu teşekkürler bb der kapatır. Eşek seni :hih:Teşekkürler arkadaşlığın için :öp:

Bütün dertlerimi, hissettiklerimi kendime saklamamın en iyi yol olduğunu düşünüyordum sonra fark ettim ki sen varsın.​

Yanlış hatırlamıyorsam tanışmamız iyi olmamıştı ama zamanla bir birimizi daha iyi anladığımızı sanıyorum .. Düzgün adamdır ve çoğu üyeden daha samimi bir şekilde gösterir forum içi duruşunu ..

kendisiyle ilgili forumdaki bütün izlenimlerim, düşüncelerim tanıştığım andan itibaren %100 değişen üye. beklediğimin aksine hem sohbeti güzel, hem güler yüzlü, en önemlisi ise son derece yardım sever biri. eclipse gibi nitelikli insanların hayatımda olması benim için büyük bir şans ve hislerim doğrultusunda konuşmak gerekirse eminim kendisinden öğreneceğimiz çoook şey var. ek olarak adam topraam çıktı :liv:

Üstteki yorumla birebir ayni dusuncedeyim. Forumdaki tanidgim kadariyla her yonde olumsuz dusundugum bir uyeydi. Gercekte lokum gibi adam. Guler yuzlu esprili. Sevdim seni :)

Kimse sevmesin! Karakterini zekasını kimse sevmesin!
Ben daima net olan olayları insanları ve duruşları severim. Berkan her zaman nettir. O yüzden ailecek seviyoss!
Çok mükemmelliyetçi bir adamdır.
Dostluğundan çekinseniz de içine çeker sizi.
Sohbetinden kalite akar

Yorumları beni mutlu etti ya:tatlı:
Ben buraya gelirim yine.

benimle birlikte tartışma şeyindeydi, bir baktım gitmiş :nopsrn:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri