Wind / Baggins / eClipse

Konu sahibi son olarak 573 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni üyelerden beyfendi muhabbet edemedim ama yorumları ile forumdaki duruşu ile dikkat çekici:tatlı:
Ayrıca doğumgünü çocuğu :p
Yine yorum yapmaya gelirim:hello:

Biraz daha beni gıcık ederse kendisine begüm diye hitap edeceğim üye.
Neşesi daim olsun .p

Kaç yıl oldu kuzum 6 7 8...? ben sayamıyorum da.
buraya seni yazmicam,gören görmüş kıskanıyorum sonra :T:

Hiç sohbet etmedim. Lakin yazdığı bir kaç cevap ile kendisini takdir ediyor saygılarımı iletiyorum.

Foruma kısa zamanda üye olmasına rağmen oldukça sevilen ve saygı duyulan birisi durumuna gelmesi çok güzel bir durum. Bazı yorumlarını beğenerek okuyorum.
Aramıza tekrar hoşgeldi :)

Çabucak alıştı aramıza,görmek güzel :cici:

Avatarının ne anlattığını sormak için yazmıştım.
Verdiği cevap beni çok etkilemişti. :)
Yorumlarını,dürüstlüğünü ve efendiliğini takdir ettiğim üyelerden.
Uzun zaman da yavşa yavaş tanımayı dilediğim biri.

Kımseyı kırmıyor cumlelerını ıyı secıyor oyle yazıyor. Dusunur ve Agır bırısı. :cici:

@Baggins Eğlenceli, yorumları hoş ve efendi gördüğüm kadarı ile. Bide beni kıskanıyormuş:p

Forumda değerli olan üyeler arasında gibi görünüyor şimdilik, inşallah bozulmazsın :)

Hep mutlu olman dileği ile

Yeni Üyelerimizden.
Tanışmışlığımız Yok Kendisi İle.

Gözlerimlerim Neticesinde,
Olgun Yorumlara Sahip Olduğunu Düşünüyorum.

Sayılı insan için ''bilmiyorum'' demişliğim vardır.Baggins de onlardan birisidir.
Bu bilmiyorum çok şey barındırır içinde.
Bazen fırtınalı bir deniz bazen sakin bir liman..Bazen çok mesafeli bazen çok samimi.
Özünde kötü biri olduğunu düşünmek istemiyorum,kapalı kutusun derdim hep.Kim bilir belki öyle kalman daha akıllıcaydı,bilemiyorum ki.

Her duygusunu fazla fazla belli eden,bu yüzden bazen fazla kırıcı olan ama sonrasında telafisini yapabilen biri.Bilgili,kültürlü,sinema sever ve araştırmacı biri gözlemlediğim ve tanıdığım kadarıyla.

Sinirlenmediği sürece sohbeti zengin biri..Son birşey ''güvenebilmek için birine,karşındaki insana da güven verebilmek gerekiyor''..

Mutluluk seninle olsun Ahmet.

Sevgiler.

Vefakar lafını üstüne yapıştırdım, paket yaptım.. Kimseler sökmesin o etiketi.: )) İçindeki çocuk pek meraklı, pek heyecanlı, pek hareketli.: ) Bir de olgun bir adam var oralarda bir yerlerde, saklanmayı seçmiş, uzaktan izler, ancak gerektiğinde duruma müdahale eder vaziyette..: )

Sever, sayarım Baggins'i.. Keyifle kalasın güzel insan..

Kendini ifade etme şekli çok hoş.
Dikkatli ve yazdıklarını mümkün mertebe kacirmamaya çalışıyorum ve ona söyle seslenmek istiyorum : "anlamayacak olanlara anlatma sakin bilebilecegin en güzel şeyleri "

1-2 kez konusmuslugumuz var , ama hep gordugum kadariyla yorumlarini begendigim kisi ayrica buradaki koyu Besiktaslilardan :)
Hersey gonlunce olsun belki tekrar ugrarim bu sayfaya :)

Dunya nefrete meyletti.

Bazı konularda düşüncelerimiz uyuşmuyor ama üslubunu beğeniyorum kendini ifade edis şekli çok hoşuma gidiyor cümleleri aslında özenli seçilmiş ve düz birinin dönüp tekrar tekrar okumasına sebep olacak kişi :))))

Öz olana doğru tahlil yeteneğinin farkına vardım.Laf kalabalığı asla yapmayan,çok yönlü bakış açısı ile analize odaklı,yapıcı bir insan.
Fikir insanı olarak addettiğim bir söyleyişte ,ağırbaşlı ve olgun vasıflı.
Sizi tanımak güzel Baggins.:hi:

Çok fazlaca saygı duyuyorum. Her yazdığını okuyorum.
Ortak ne güzel paydalarımız var onunla. Zeka küpü benim gözümde.
Bir konuda fikir alacak olsam kapısını çalabilmeyi düşünürüm.
Aynı şehrin aynı durağında, hatta belki de aynı otobüsünde bile bulunmuş olmamız mümkün.
Güzel planları var, alıp sevdiceğini yanıma gelecek. Sevdiceği onu alıp da gelebilir tabi, mümkün.
Kendisini ifade edişini en beğendiklerimden.
Şuradan bir sevgi gönderiyorum, paylaşsınlar.
İyi ki varsın. Sen yaz biz okuyalım, beynimizi yoralım, tartışalım.
Ya da buraya yazma, biz kendi aramızda konuşuruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri