Wilders'tan Mesaj var.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]nrmPqTGWNnk[/YOUTUBE]

Ne diyor kankan ? video acamiyorum yasak bana .) Turkiye is niet welkom yazisini gordum, dat wisten we al toch :D yeni bir sey degil.

Bu Wilders ile ben ayni okuldan mezunum okudugu donem basina ne geldiyse Marokaanlardan bizden nefret ediyor :D , ailesi hala bizim koyde yasiyor.

onu bilmem ama bu sefer diyor ki turkiyeden evlenmek istiyorum oraya tasinip geriye kalan omurumu orda gecirmek istiyorum bende sasirdim :D

Adami dinledikce gulesim geliyor. Kim ciddi'ye alir ki bunu? :D

Yabani Adamin ruh hali, dusunceleri oyle bir tuhaf, okadar mantiksiz ki, kim bilir o gunleri de gorecegiz :D

onu bilmem ama bu sefer diyor ki turkiyeden evlenmek istiyorum oraya tasinip geriye kalan omurumu orda gecirmek istiyorum bende sasirdim :D

uww hatirliyorsan hukumet yikiliyordu az kalsin Abdullah Gul cicek bahcesinin acilisina davet edildi diye yaygara cikarmisti. Asla gitmez Turkiye'ye :D Bi'de su donem olup biten teror olaylari, enflasyon, Suriyeliler derken bence gelecek secimlerde kesinlikle kazanir. Aslinda cikardigi fitna isimli video'nun baya yanki yapacagini dusunuyordu ama hedefine ulasamadi bence. Bi'de du reklami izle :D

https://www.youtube.com/watch?v=JUmeclMpCk4

Sen kimsin lan ıslak peçete :)

Waterlelie Yok artik. Gerce bazi Turkler de oyunu bu adama veriyor, Turkiye'ye postalasin diye. Madem Turkiye'ye temelli donus yapmak istiyorsun, kendin karar ver ve uygula. Niye cahil adama birakasin bu karari. Bu kadari da olmaz :D

Yabani Niye? Hollandalilar bile onun ne oldugunu anlamis, sende gidip seni dusman ilan edene oy mi vereceksin? Yada komiklik olsun diye mi oy kazandiracaksin buna. Allah askina -.-

Waterlelie Yok artik. Gerce bazi Turkler de oyunu bu adama veriyor, Turkiye'ye postalasin diye. Madem Turkiye'ye temelli donus yapmak istiyorsun, kendin karar ver ve uygula. Niye cahil adama birakasin bu karari. Bu kadari da olmaz :D

Yabani Niye? Hollandalilar bile onun ne oldugunu anlamis, sende gidip seni dusman ilan edene oy mi vereceksin? Yada komiklik olsun diye mi oy kazandiracaksin buna. Allah askina -.-

kiz Waterlelie kizin aklini celmisin ne ara inandin

senin cahilce sözlerinle hareket edecek kadar gundi değil bu millet Allah'a şükür. hee sen İslam istemiyoruz diyeceksin millet de valla doğru söylüyor mu diyecek? daha çok İSLAAMMMM daha çok İSLAAAMMMM

gecen oyle yazmistin aklimda kalmis.) Konyalilar da seni bekliyormus Yabanican gelse de etli ekmek yapsak diye :D

Unutmamış daha o bir serzenişti ne kadar kincisin : )) wilders seni sordu gelip saçımı sarıya boyasın diyo :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri