Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
[YOUTUBE]nrmPqTGWNnk[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne diyor kankan ? video acamiyorum yasak bana .)
merak et azicik : D
Bu Wilders ile ben ayni okuldan mezunum okudugu donem basina ne geldiyse Marokaanlardan bizden nefret ediyor, ailesi hala bizim koyde yasiyor.
Adami dinledikce gulesim geliyor. Kim ciddi'ye alir ki bunu?![]()
onu bilmem ama bu sefer diyor ki turkiyeden evlenmek istiyorum oraya tasinip geriye kalan omurumu orda gecirmek istiyorum bende sasirdim![]()
yabani oyunu ona verecekmis![]()
Dankuu fatii.) sozunu unutma amayok seni sececez ancak sen bunun hakkini verirsin kiz oyum sana nilo : O
Waterlelie Yok artik. Gerce bazi Turkler de oyunu bu adama veriyor, Turkiye'ye postalasin diye. Madem Turkiye'ye temelli donus yapmak istiyorsun, kendin karar ver ve uygula. Niye cahil adama birakasin bu karari. Bu kadari da olmaz
Yabani Niye? Hollandalilar bile onun ne oldugunu anlamis, sende gidip seni dusman ilan edene oy mi vereceksin? Yada komiklik olsun diye mi oy kazandiracaksin buna. Allah askina -.-
kiz @Waterlelie kizin aklini celmisin ne ara inandin
gecen oyle yazmistin aklimda kalmis.) Konyalilar da seni bekliyormus Yabanican gelse de etli ekmek yapsak diye![]()