wi-fi modem sınırlı ağ sorunu

S
  • Kullanıcı Sonsuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Evet sorum basit ama cevabını bulamıyorum belki aranızda bilen vardır. Modemimi açıyorum internete bağlanıyorum 5-10 dk geçmeden bağlantım kopuyor. Ama modemin bütün ışıkları yanıyor normalde olması gerektiği gibi. Tekrar bağlanabilmem için modemi güç düğmesinden kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra bir daha kopma sorunu yaşamıyorum ama bu ilk açılıştan 5-10 dk sonra modemi tekrar kapatıp açmak sinir bozucu oluyor. Çözümü olan? :dusun:

modem arayüzünde kendini yenileme saniyesi dakikası mı ne vardı oradan olabilir.

Bu sorunun aynısını bende yaşamıştım da nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum çok kurcalamıştım herşeyi.

bilgisayarıma sağ tıkla yönet de sistem araçları windows günlükleri sistem de olayın olduğu tarih ve saate gel uyarıda ne yazıyor bi söyle

driver güncelle, bir de sorun olduğunda telefondan girmeyi dene telefondan girecek mi?

driver güncelle, bir de sorun olduğunda telefondan girmeyi dene telefondan girecek mi?

driverlar güncel sorun olduğunda telefon, tv, pc vs. ağa bağlanıyor ama internet erişimi olmuyor pc de sınırlı erişim (bağlantı) uyarısı çıkıyor :o Modemi kapatıp açınca her şey düzeliyor.

driverlar güncel sorun olduğunda telefon, tv, pc vs. ağa bağlanıyor ama internet erişimi olmuyor pc de sınırlı erişim (bağlantı) uyarısı çıkıyor :o Modemi kapatıp açınca her şey düzeliyor.

senin soruna benzer bi sorun geçen arkadaşın başına geldi yanlış driver yüklemiş bazen giriyo bazen yarım saat sonra veriyodu uyarıyı kabloluda sıkıntı çıkarmamıştı modeminde de sıkıntı olabilir classiğinde dediği gibi.

senin soruna benzer bi sorun geçen arkadaşın başına geldi yanlış driver yüklemiş bazen giriyo bazen yarım saat sonra veriyodu uyarıyı kabloluda sıkıntı çıkarmamıştı modeminde de sıkıntı olabilir classiğinde dediği gibi.

Driverı kontrol ettim tekrar sorun yok. Modemde sorun olsa kapatıp açmamın çözüm olmaması lazım. Veya sürekli tekrar etmesi lazım. Birşeyler çakışıyor ama bulamadım bir türlü. Neyse tşk.

Modemin markasını söyleyebilir misin belki modemden kaynaklı bir sıkıntı olabilir.Örneğin combomax kullanırken bu tür kopmaları çok yaşardım fitil olurdum,daha sonra araştırdım biraz sonra da yetkili servisi aradım yeni bir güncelleme yayınladıklarını onu yüklersem sorunun çözüleceğini söylediler.Dediklerini yaptım ve bazen 2 hafta kapatmam modemi bir kez bile kopmaz.

Geri