Whatsaptan yanlış kisiye foto gönderme

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Adamin karisi "ne yapiyosun" diye mesaj atmis, adam wc'den selfi cekmis. Yanlislikla karisina gonderecegi fotoyu hatim grubundaki hoca efendilere gondermis. Tabi sadece surat belli oldugu icin hocalar cakmamislar durumu (arkadaki fayanslar gorunmuyor) hocalardan biri ''iyi odaklanmissin" diye yorum yapmis :d velhasil kelam bu whatsap cok fena bir sey aman diyorum :d

Ahaha :D Nereye ne atacagina 5 defa kontrol edip atmak gerek, bu teknoloji fena :p

yanlış fotoğraf göndermek değil de yanlışlıkla aramak daha kötüsü :p fotoğrafına yada durumuna bakayim derken

günde 10 kişiye resimler gönderiyorum daha olmadı öyle bir hata :grifikir:

Whatsap uzun zamandan beri olmadığım için açmadım daha belki ilerde..olunca yorum yapıcam..

Genel koordinatörlerin, müdürlerin olduğu bir Whatsapp grubuna aynı iş yerinde çalıştığım bir kadının attığı fotoğraf vardı. Dudağını büzerek fotoğraf çekilen bir adamın resmiydi. :D O geldi aklıma şimdi.

birine yanlış foto değilde , o paradox dolu hikayeyi atsanız izahı daha zor olur

Atacagım resmı de Atacagım kısıyıde Karıstırmam :D
hıc sekmez ..

Keske bunun bir de gönderdiğin fotoyu görmeden silme yontemi olsa :bekle

Rehber atmıştım lan ben

Hiç problem yok liste de annem ablam kuzenlerim falan var gönderdiğim fotoğraf ablam yerine kuzenime giderse mesela, ablamdan önce o görmüş olur hepsi o.Çok rahatım bu konuda şimdilik =)

benim aklim ermedi buna. fotoğraf gondermek icin onca tusa basiyorsun. yanlislikla mesaj gonderirsin de yanlislikla WhatsApp fotoğraf nasil oluyor. inandirici gelmedi yegenim. kandirmis olabilir sizi.

benim aklim ermedi buna. fotoğraf gondermek icin onca tusa basiyorsun. yanlislikla mesaj gonderirsin de yanlislikla WhatsApp fotoğraf nasil oluyor. inandirici gelmedi yegenim. kandirmis olabilir sizi.

dayı sana ayfon 4 plas piremiyum 9 almanın zamanı gelmiş tuşlu vatsap bi sende kaldı :gamer:

Olm sen olayı hiç anlamamışsın lan :D

Kafası dalgındi demekki yoksa kolay kolay yapılacak birsey degil =)

Geri