Whatsapp'tan Sonra Sıra BiP'te

Konu sahibi son olarak 3774 gün önce görüldü
Whatsapp gibi uygulamaların kullanıcılardan yoğun ilgi görmesiyle birlikte bu alanda pek çok yazılımcı kendi uygulamalarını geliştiriyor. Turkcell de bu zincirin son halklarından biri...

Line, MessageMe ve Viber'in ardından kendi uygulaması BiP'i tanıtan şirket bu uygulama ile kullanıcıların birbirleriyle yazışabilmelerini, fotoğraf ve konum bilgilerini paylaşabilmelerine olanak veriyor. BBM'de olduğu gibi kullanıcı konuştuğu kişiye titreşim gönderebilirken, Turkcell kullanıcılarından ilk 3 ay boyunca uygulama kullanımı için herhangi bir ücret talep edilmiyor.

iOS 7 arabirimini henüz desteklemeyen uygulama şimdilik iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Hemen indirmek lazım :D

Naptiniz siz ya
Message me yi de cok ovduler olu dogan bebek cikti zaten.

ya bu türksel çok komik bi şirket.
3 ay ücretsiz kullanım. .s.s uygulama 3 ay ömrü kalmışlar için üretildi heralde.

Hemen indirmek lazım :D

Sen hemen kaçırma zaten :D

Naptiniz siz ya
Message me yi de cok ovduler olu dogan bebek cikti zaten.

Ben bununda öyle bir şey çıkacağını düşünüyorum malum her yeni bir uygulamanın açığıda çıkıyor

Şakamısınız siz yaa , her b*ka ücret alıyorsunuz

Oğlum sen bilmiyormusun bu şirketi aklına ne gelirse ücret talep etmekten geri durmaz

Ben yukledim baktim bi ise yaramiyor arkadaslar play store da zaten cok fena yorumlar yazmislar:D

Geri