Whatsappta Son görülme tarihine bakma

Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Kapalı son görülme gerek yok öyle şeylere.

böyle şeylere takılıyormusunuz ya :)
Oğlum rahat takılın ya (:

Ben uyuyorum deyip whatsapta sabahlayan sevgililer için ayrılma nedeni olması normal.p
Bende kapalı takılmıyorum böyle şeylere.

Kapalı olduğu için kimseninkini göremiyorum ben, kimsede benimkini göremiyor. :T: Çokta önemli değil oradaki son görülme zaten benim sevdiceğim çok sık whatsapp kullanmıyor. (:

Yeni gelen özellikleriyle birlikte; istediğine açıp istediğine kapayabildiğin tarihtir.

- Son görülmesi kapalı olan bir kişinin, son görülmemizi görememesi de; WhatsApp'ın adalet timsali olmasındandır.

Ya ben takıntılıyım. Deli gibi bakarım hem de. Açık mı kolluyorum nedir

Benim hep açık, kaçacağım biri yok saplantılı takipçim de yok.Pek anlamam zaten ona açık buna kapalı işlerden.

WhatsApp kurulumu yaptigim an itibariyle kapattim. Zaten pek merakli biri olmadigim icin ilgimide cekmiyor. Genelde flörtez bakislar yapan yeni sevgililer icin ideal bir varyasyon sayilabilir..

Kapalı tutun en güzeli, sorunsuz.

Ya bazıları hikayelere kimlerin baktığını bile takip ediyormuş. Ben bakmıyorum diye hikayelerinden engelleyenler olmuş.s Merak etmiyorum nabim.
Son görülmelerde kapalı,

Yıllardır kapalı. Upuzun bir süredir. Kapalı olduğu için kimseninkini göremiyorum. Açıkçası merak da etmiyorum.

Hepsi kapalı. Göremez.

Watsap sevmiyorum çok ilgilenmiyorum kim ne zaman girmiş işimi halledip çıkıyorum

Geri