WhatsApp'dan Türkiye'deki kullanıcılarına duyuru

Konu sahibi son olarak 1196 gün önce görüldü

WhatsApp'tan yeni açıklama​

WhatsApp'tan yeni açıklama

WhatsApp bu sabah Türkiye'deki kullanıcıların uygulama ekranında yayımladığı duyuruda WhatsApp ve Facebook'un kullanıcıların mesajlarını görmediğini yineledi.​

WhatsApp bu sabah Türkiye’deki kullanıcılarının uygulamanın hikaye ekranında özel bir duyuru yayımlayarak, Hizmet Politikası ve Gizlilik Kuralları ile ilgili doğruları tekrar hatırlattı.

Şirket şu açıklamayı yaptı:
"Gizlilik Politikamız hakkında paylaştığımız son güncellemeden bu yana Türkiye'deki kullanıcılarımızdan birçok soru aldık ve bu soruları yanıtlamak istiyoruz. Bu sabah itibariyle Türkiye’deki kullanıcılarımıza, WhatsApp'ın ve Facebook’un mesajlarınızı göremediğini tekrar teyit eden özel bir durum mesajı göndermeye başlıyoruz."

1

dmleri okumadıklarına da yemin edip, kurana el bassınlar... bizim ülkede böyledir işleyiş ey mark!

Şimdi ben sözleşmeyi kabul etmiştim. Acaba bu kabul etti bununkini okuyalım diyorlar mıdır? Çok gizli fotolarım var bakın. Lütfen..

Geçen kuzenim bana diyor "niye kabul ettin? ya videoların ifşa olursa?" ya dedim önce ifşa olacak videolar çekemedik ki ifşa olsun.

İki ders notu falan filan paylaşıyoz
En çok hocaları gömmüşüzdür
Mark bana sorsa ona da anlatırım
şu gündem bitse artık içim şişti be

Ne fotolar var gizli dosyalarımda var ya :)

hop kaldırıyoz
hop yüklüyoz
insan üzülüyor

WhatsApp üzerinde yapılan bir algı operasyonuydu bu, Şuan tüm veri uygulamaların içinde, en güvenilir ve sağlam WhatsApp'tir. Bir çok veri uygulamaların'da anlık konuşmalarınız resim vb, bunların hepsini görüp okuyan operatörler var. Bunun en kısa örneği Turkcell'in kendi alt yapısında hazırlanan ve güncellenen bip, buna benzer singal Instagram Facebook Telegram Dingtone Hongoust bu uygulamaların hiç biri, güvenli değil. Özellik le Facebook Messenger kullananlar gizlilik ve güvenlik konusunda çok pasif bir uygulama.​

Geri