WhatsApp'a yeni özellik! Not defteri olarak kullanılabilecek!

Mahlas

Uzaklaştırılmış
YASAKLI

FsWUqRoOsPu.png

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, milyonlarca kullanıcının not defteri olarak uygulamayı tercih etmesi üzerine 'kendine not' konusunda yeni bir özellik geliştiriyor. WhatsApp kişilerin kendilerine mesaj atmasına izin verecek ve kullanıcılar ortaya çıkacak 'bana' seçeneği üzerinde normal bir kullanıcıya mesaj gönderir gibi ileti yollayabilecek.​

2 milyar aktif kullanıcıyla dünyanın en büyük mesajlaşma ağına sahip olan WhatsApp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı açıklandı.

NOT DEFTERİ OLARAK KULLANIM EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ​

Milyonlarca kullanıcının not defteri olarak WhatsApp'ı tercih etmesi üzerine uygulama, 'kendine not' konusunda bir özellik geliştirmeye karar verdi.

"BANA" SEÇENEĞİNE MESAJ ATILABİLECEK​

Yeni geliştirmeyle, WhatsApp kişilerin kendilerine mesaj atmasına izin verecek. Normal bir kullanıcıya mesaj gönderir gibi "Bana" seçeneği ortaya çıkacak ve kullanıcılar bu sohbette kendine mesaj gönderebilecek. Özelliğin ne zaman uygulamada olacağı bilinmiyor.

Son Dakika

00

Uzaklaştırılmış
YASAKLI
WP 'nin kıdemlileri gibi FB 'un kidemlileri de güncelliğe ayak uydursa tadından yenmez, bunun dışında cloud storage olarak ta kullanılıyor ve silinme süresi olmaması da cazibesi

Üst Alt