Whatsapp

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
İnternet üzerinden mesajlaşma, resim ve video gönderme uygulaması. Whatsapp kullananların çoğu sms'i unuttu yurt dışı görüşmeleri için çok güzel (: tavsiye ederim herkese ;p

Olmazsa olmazim. :D

Mükemmel bir uygulama. Yüzyılın icadı :p

Güzel bi uygulama.
*Uzakta olanların video- resim gibi uygulamarının işe yaradığı ve özlem giderildiği hoş bi uygulama :p
*İşyerinde zaman zaman açıp baktığım ama pek kullanmadığım bir uygulama (:

-Harika Diyebilirim. Yurtdışındaki ArkadaşlarımlaRahatca Görüşebiliyor,Resim ve Video paylaşımı yapabiliyoruz. Sms'i Unutturdu Resmen:o

Dünyayı kolaylaştıran bir program fakat hala geçemedim. Yaşasın Turkcell 10.000 sms !!

Eskiden sıkca kullanıyordum bu ara ilişkimize ara verdik:p

Whatsapp varkende Msn yapma gereğiduyduğumbir uygulama :) Multimedya resimleri gönderirken çok rahatlık :) İyi bir uygulama :)

Şurda 3-5 yıl sonra normal sms diye birşey kalmıcak zaten.Yerini whatsapp gibi programlar alcak :)
Telefonda en çok kullandığım uygulama :)

Oldukça şahane birşey!

Tlfnda duruyo öylece gözlerimin içine bakıyor bide kullanabilsem çok şeyi başarıcaz :p

Özellikle fotoğraf ve video yollamada çok başarılı bir program.

Çöktüğünde ya da arıza verdiğinde, dünyanın sonuymuş gibi medyada yaygara koparabilecek kuvvette bir program.

Ah seni oluşturana kurban olayım ben fagshhd :D

Mükemmel bir program olmasının yanı sıra çoğu insanın birbiriyle tuhaf sohbetlere girip, ekran görüntüsüyle bunu sosyal medyaya atmak için kullandığından şüpheliyim. Bu kadarı tesadüf olamaz çünkü :D

Geri