Whatsapp son görülme

Konu sahibi son olarak 920 gün önce görüldü
Arkadaslar birinin whatsapp gorulmesi gozukuyosa ama mesaj yazdigimda telefonuna dahi gitmemis karsi tarafin son gorulmesi bugun 10:26 ben yazdigimda 10:25 iki tik isareti dahi yok tek tik var ve bu kisi beni engellemis olabilir mi ? Ve engellediginiz kisinin engelini tekrar acabiliyomuz ?

Profil fotosu yok,görülme saatinii kişisel iletiyi göremiyorsan engellenmişsindir.
Bazen görülme saati dakika fark ettiriyor.Yada yazdıgın peşpeşe 2 mesajın birisi tek tik diğeri 2 tik oluyor.
Bu da vatsapın kıllığı.
büyük ihtimalle mesajını görmemiştir.

Profil fotosu yok,görülme saatinii kişisel iletiyi göremiyorsan engellenmişsindir.
Bazen görülme saati dakika fark ettiriyor.Yada yazdıgın peşpeşe 2 mesajın birisi tek tik diğeri 2 tik oluyor.
Bu da vatsapın kıllığı.
büyük ihtimalle mesajını görmemiştir.
En gorulmesinden 1 dk once yazdim normalde telefonuna gitmesi gerekiyor mesajim ve iki tik olmasi gerekiyor ama bunda tek tikti neyse tesekkur ederim

hemen tribe girme biraz bekle yine yaz belki engellememiştir whatsapp bazen absürt hatalar olabilior.

En gorulmesinden 1 dk once yazdim normalde telefonuna gitmesi gerekiyor mesajim ve iki tik olmasi gerekiyor ama bunda tek tikti neyse tesekkur ederim

tamam işte o en son görülmesinden önce gözükebilir ama bazen dediğim gbi olabiliyor.
tekrar yaz bu sefer kaç tik olcak bakarsın ama dediğim seyler yoksa engellenmemısındır

hemen tribe girme biraz bekle yine yaz belki engellememiştir whatsapp bazen absürt hatalar olabilior.
Engelleme yokmusta ne bilim boyle olunca insan killaniyor :)
tamam işte o en son görülmesinden önce gözükebilir ama bazen dediğim gbi olabiliyor.
tekrar yaz bu sefer kaç tik olcak bakarsın ama dediğim seyler yoksa engellenmemısındır
Anladim sagol

İnternetini kapatmıs da olabilir

Seni engelleseydi son görülme tarihini göremezdin
Biraz bekle bu kadar acele etme :D

Hattı aveaysa internet cok sıkıntılı oluyo bazen öyle anlardan biridir belki.d

Geri