WhatsApp Plus

Konu sahibi son olarak 2869 gün önce görüldü
Dünyanın en büyük android geliştirici platformu olan XDA Developers geliştiricilerinden rafalense'nin whatsapp'ı modlayarak geliştirdiği sürümdür.

Tema desteği vardır istediğiniz gibi giydirebilirsiniz.
Kendi smileylerinden daha güzel ek smileyler vardır. [Bunun gibi]
Resimleri/Videoları daha kaliteli gönderebilirsiniz. [Şöyle ki]
Kişiye özel duvar kağıdı.
vs vs..

Tabi bi çok kişi aman uğraşamam modunda olacağı için sözlük konusu olarak açıyorum, nası yüklenir olayına girip kendimi yormuyorum.

aha bunlar da benim temamdan görüntüler olsun
ZnBIJqe.png
UjWg6Rd.png

Bunu aslında hazır olarak kullanıcılara sunsalar hem kutlanıcı kitlesi olarak daha popülaritesi artar ve adından daha da söz ettirir. Bakalım nasıl bir durum izlenecek ve ne yapılacak.

Telinde diğer vatsap yüklü birine burdan ileti gönderebiliyoz mu, öyle olmuyosa ve bu uygulamanın da kullanıcı sayısı düşükse uğraşmaya gerek yok yanee..

#6 tabiki gönderebiliyorsun, sadece Plus'a ait smileyler normal kullanıcıda gözükmez.

eskidn msn live plus vardı konusmaları falan da kaydediyodu bi sürü özelliği vardı. bu da onun gibi bişi sanırım. wifi bulursam yüklüycem :T:

Bu ne ya, bütün özeli dökmüşsün ortaya .s.s akslslşksş

Tahirin ben olduğumu düşünürsek benim özelimi de dökmüşsün :T:

Ben niye bilmiom ki bunu.s

aslında güzel bir şey zamanlar vardı ordan çıkdığım olmuyordu mesela kızlardan numara alma behanesi whatsappın varmı :D ta dimiyordun numaranızı verin diye :)
şimdi en nefret ediyim uygulamalardan biri :D
kimin eline numara geçse direk kayd ederken hemen Whatsappa bakar kullanıyormu diye
ve daha sonra şu plus :) online olma tarihini gizletmek ve çok özellikleri var yanı eskiden biri arardı telfonu açmazdın
amma gelki sevgilin mesaj atardı mecburen girib okurken en son ne zaman online olduğun belli olurdu
yarın adamı görende söyleyemiyordunki telfonu evde bırakmışdım felan :D deri onlinedin orda nasıl oluyor bu

Geri