Whatsapp plus neden indiremiyorum?

Konu sahibi son olarak 3033 gün önce görüldü
Mrhaba Arkadaslar ...:hi:
WhatsApp Plus indirmek istiyorum deminden bir cok sitelerden indirdim indirilmiyor basarsiz diyor
kendinizin kullandigi guvenilir indire bilecegim yontem varmi :bekle

alperen çubuğun türkçeleştirdiği sürüm vardı, gbwhatsapp tabanlı, onu bi araştır

gbwhatsapp linki yokmu
bir cok link cikiyor
guvenilir gercekden indirilir bir link

bu linkler çok sıkıntı gerçekten, yapan kişi bişeyler kazanmak için reklamlı link kısaltma servislerine koyuyor haklı olarak ama oralar da virüs yuvası, bilmeyen biri için gerçek linke ulaşmak oldukça zor, bulup atarım

bu linkler çok sıkıntı gerçekten, yapan kişi bişeyler kazanmak için reklamlı link kısaltma servislerine koyuyor haklı olarak ama oralar da virüs yuvası, bilmeyen biri için gerçek linke ulaşmak oldukça zor, bulup atarım

tesekkur ederim

Messanger plus geldi aklıma
Renkli nickler
Küçük casusluklar
Sıkı dostlarla tuttuğumuz sohbet arşivinin mb büyüklüğü derecesiyle övünme ..
Good old days

başarısız dediğin olayın bi görüntüsünü alır mısın, dropboxdan direct link veriyorum indirememe gibi bi durum söz konusu değil

2 ci kez tekrar indirdim whatsap pus oldu
tesekkur ederim :cici:
acikcasi alperen çubuk anlayamadim ne ise yaradigini onu indirmedim ilkde oda basarsiz dedi

2 ci kez tekrar indirdim whatsap pus oldu
tesekkur ederim :cici:
acikcasi alperen çubuk anlayamadim ne ise yaradigini onu indirmedim ilkde oda basarsiz dedi

gbnin türkçe hali o da, whatsapp zaten türkçe de eklenen modlar ingilizce oluyor gb'de onun türkçe hali olarak düşün

Geri