Whatsapp Kullanan Sevgililerin Ayrılık Sonrası Yaşadığı 9 Evre

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Günümüzün en popüler mesajlaşma uygulaması olduğu kabul edilen Whatsapp, çiftlerinde tartışmasız en sevdiği uygulama. Güzel günlerde karşılıklı emojilerle ve sevgi sözcükleriyle kullanılan Whatsapp, ayrılık sonrası çiftler arasında atışma meydanına dönüşebiliyor. İşte ayrılık sonrası çiftlerin Whatsapp üzerinden yaşadığı 9 evre sizlerle.
1. İlk olarak Whatsapp durumu üzerinden birbirlerine gönderme yapma.

16.jpg

2. Atarlı sözler sonrası tepki gelmez ise önce tek taraflı sonra çift taraflı engellemeler.

22.jpg

Bu durum profil fotoğrafı ve durum kısımlarının kaybolması ile anlaşılır.
3. Durumlarında sürekli yeni aşkları ve yeni sevgilileri beklediğini dile getirme.

yazarlarin-whatsapp-durumlari_754404.jpg

4. Abartılı bir şekilde konulmuş “yıkılmadım ayaktayım” diyen profil fotoğrafı.

womanglassescutegirlsnerdyglasesfashion-b51d991c7d4ba65b34a3711d782fa624_h_large.jpg

5. Sürekli karşılıklı en son ne zaman online olduklarına bakarlar.

62.jpg

Bazen ise kontrol esnasında yakalanıp ‘Çevrimiçi’ olarak yakalama.
6. Telefon rehberi, Whatsapp ne varsa bir zamanlar “Aşkım,canım,bitanem” olan adınız isim soyisim olarak değiştirilir.

Screenshot_27.jpg

7. Birbirlerine yazdıkları aşk dolu mesajları silmeden sürekli okurlar.

Screenshot_37.jpg

8. Whatsapp’tan gelen her bildirimde karşı taraftan mesaj geldiğini düşünüp heyecanlanırlar.

28256680.jpg

9. Whatsapp simgesi artık hüzün ve keder göstergesidir. Eski mutlu günleri hatırlatır.

timthumb2.jpg

ben numarasıyla kaydederım nonun sonundan tanıyorum cunku :D

Jfkckckxkz ya çok komiksinizzzz :D

Sevgilim olacak kişi adı ve soyadı ile kayıtlı olur hep.

Bizden geçti böyle şeyler :D

Kim yapiyor bunlari ciksin ortaya /:
Bittiyse bitti arkadas hic te bakmam isim gucum mu yok.

Bizim zamanimizda yoktu boyle programlara bagli kalmak.Uyunuyorsa beraber uyumak vardi yazmak yerine sesini duymak vardi en önemlisi ilgi alaka çoktu.Hic gerek yok böyle son görülmelere bakıp laf sokmalara.

Engelleyip sildim ona bakıp paranoyak olamam naparsa yapsın.

Bizim zamanimizda yoktu boyle programlara bagli kalmak.Uyunuyorsa beraber uyumak vardi yazmak yerine sesini duymak vardi en önemlisi ilgi alaka çoktu.Hic gerek yok böyle son görülmelere bakıp laf sokmalara.

Diyosun (:

watsapa bişey olmasın
gerisi hallolur

Bende istisnasız herkes adı soyadı ile kayıtlıdır ve çoğu zaman yazışmaları silerim

Hayatta numara ezberlemem . Sinirlendiğim an silerim o kişiden ses çıkmazsa benden hiç çıkmaz bu durumda.
İyi oluyor iyi , deneyin :p

Geri