Mephistophelés
Bronz Üye
alcatel ini niye saklıyosun
Ben free takılıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alcatel ini niye saklıyosun
Programı telefona indirirken net paketin olsa bile ücret alınıyor tabi Türkiye için böyle orasını bilemem geçen gün arkadaşa indirdik düşmüştü sonra soruşturduk paralı olmuş![]()
O sanirim Apple icin gecerli, benimki Android. Ilk yükledigimde bi sene boyunca bedava kullanicaksiniz, bi yil dolduktan sonra yillik 99 cent cekilcek diye bi mesaj geldi![]()
simdide iste bu kredi karti zirvanasi cikti ortaya, ama neyse du bakalim 3 ay sonra belli olur nolacagi
Evet öyle bir şey varmış 3 ay sonra güncelleme isteyecekmiş güncellemek içinde kredi kartı lazımmış![]()
allah allah yokmuş bende bilmiyordum benim telefona kurulmadığını![]()
O sanirim Apple icin gecerli, benimki Android. Ilk yükledigimde bi sene boyunca bedava kullanicaksiniz, bi yil dolduktan sonra yillik 99 cent cekilcek diye bi mesaj geldi![]()
simdide iste bu kredi karti zirvanasi cikti ortaya, ama neyse du bakalim 3 ay sonra belli olur nolacagi
TAngo dene belki o oluyordur ayrica tangoda telefon görüsmeleride bedava :p
Itunes karti alirsan apple ID ne para yüklüyebiliyorsun bu sekilde kredi karti kullanma derdi olmuyor :p
İlk telefonuna indirirken paralı oldu
bende öyle sanıyordum ama net paketi almıyorum 2 aydır bir arkadaşım sağolsun o söyledi hiç bir sıkıntı yok TL falanda eksilmiyor veri alıp gönderebiliyorum :p
inmeyen telefon mu kaldı :p
Mira sen sanki bi ara kullanıyodun öyle hatırlıyorum
O bir ara 2 yil onceydi (: Hatirlarsan yine konusmazdim :kiki:
evet hala öyleysen hiç yükleme zaten![]()
face, skype vs yok mu
Oyuzden yok zaten :p
face, skype vs yok mu![]()
Ihh yok face kapattim 20 gun oluyor skype dun actim monoton bir hayatim var .s