WhatsApp hangi cep telefonlarında çalışır?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Cihazlar
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü

Programı telefona indirirken net paketin olsa bile ücret alınıyor tabi Türkiye için böyle orasını bilemem geçen gün arkadaşa indirdik düşmüştü sonra soruşturduk paralı olmuş :D

O sanirim Apple icin gecerli, benimki Android. Ilk yükledigimde bi sene boyunca bedava kullanicaksiniz, bi yil dolduktan sonra yillik 99 cent cekilcek diye bi mesaj geldi :D
simdide iste bu kredi karti zirvanasi cikti ortaya, ama neyse du bakalim 3 ay sonra belli olur nolacagi

O sanirim Apple icin gecerli, benimki Android. Ilk yükledigimde bi sene boyunca bedava kullanicaksiniz, bi yil dolduktan sonra yillik 99 cent cekilcek diye bi mesaj geldi :D
simdide iste bu kredi karti zirvanasi cikti ortaya, ama neyse du bakalim 3 ay sonra belli olur nolacagi

Evet öyle bir şey varmış 3 ay sonra güncelleme isteyecekmiş güncellemek içinde kredi kartı lazımmış :D

Evet öyle bir şey varmış 3 ay sonra güncelleme isteyecekmiş güncellemek içinde kredi kartı lazımmış :D

99 cent icin kredi kartimi olur Allahim yav ne sinir bisey:pat:
neyse babamin kredi kartini kullanirim :D:D

allah allah yokmuş bende bilmiyordum benim telefona kurulmadığını :D

TAngo dene belki o oluyordur ayrica tangoda telefon görüsmeleride bedava :p

Itunes karti alirsan apple ID ne para yüklüyebiliyorsun bu sekilde kredi karti kullanma derdi olmuyor :p

TAngo dene belki o oluyordur ayrica tangoda telefon görüsmeleride bedava :p

Itunes karti alirsan apple ID ne para yüklüyebiliyorsun bu sekilde kredi karti kullanma derdi olmuyor :p

Apple degil iste android kullaniyorum bennn :karaoke:

İlk telefonuna indirirken paralı oldu :)

bende öyle sanıyordum ama net paketi almıyorum 2 aydır bir arkadaşım sağolsun o söyledi hiç bir sıkıntı yok TL falanda eksilmiyor veri alıp gönderebiliyorum :p

Allah Allah bunu bana kardeşimde söyledi onun arkadaşındada öylymiş. herneyse ben zaten net paketi yapmıyorum ki kontur yükleğimde hem net paketi hemde sms bedava geliyor :D

Sadece androidlere iniyor sanıyordum; Nokia C3'e bile indirmiş kardeşim.

Telefonuma iniyor ama ben inatla indirmiyorum sevemedim bu programi

inmeyen telefon mu kaldı :p
Mira sen sanki bi ara kullanıyodun öyle hatırlıyorum :D

Geri