Benim pamuksu bir kalbim var Süreyya hanımcığım. Aslında ben o gruplarda hep en son kalan adamım, ama işte bazen olmuyor ne yapsan.@Run cok yapar.
Telafisi olmayan şeyler yaşamayalım, grup neymiş..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim pamuksu bir kalbim var Süreyya hanımcığım. Aslında ben o gruplarda hep en son kalan adamım, ama işte bazen olmuyor ne yapsan.@Run cok yapar.
Bazısı var fotosunu hemen kaldırıyo profilinden![]()
Kaleyi korurcasinaGruplarda kalan o son kişi benim.
Demek gruplarda fink atıyorsun kskjsjgrup mesajlaşmalarını arşive atarım direkt ve genelde de bakmam.
Doğru mu söylüyorsun 617271 tane grubun vardi tamamen bitti mi hepsi.... bir devrin sonu resmen...Bunca yıl sonra hiçbir grubumun olmamasının verdiği hüzün ile yazıyorum
Yalnız kaldığım son gruptan çıkış yaptım az önce.
Bitti canım, katkıların için teşekkürler. Hayatıma girdiğin günden beri hayatımdan 62737373 tane kadın çıktı.. çok iyisin, harikasın..Doğru mu söylüyorsun 617271 tane grubun vardi tamamen bitti mi hepsi.... bir devrin sonu resmen...
Yaa salak şey...Bitti canım, katkıların için teşekkürler. Hayatıma girdiğin günden beri hayatımdan 62737373 tane kadın çıktı.. çok iyisin, harikasın..
Gruplardan çıkamıyorum ben bir türlü. Çıktığım zaman ters etki yapıyor adeta.çıkanlara ayrı bir ayar oluyorum ya .) bulunmaz hint kumaşı mısın mübareq djjdjd