WhatsApp gruplarından trip yaparak çıkmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yaşıtlarım bazı arkadaşlarım dedikodutime gurubu açmış anında eklediler selam bile vermeden 1 saat izlemem yetti. Hiç susmadılar kapıdan girip bacadan çıktılar. Ele alacak hiç bir konu konuşmadılar telin mesajlarınızdan dolayı kasıyor kızlar öpüyorum sizi dedim çıktım gelemiyorum öyle şeylere sevmiyorum.

@Sirius hanım merhaba, lütfen wp grubu ile ilgili gelişmeler olursa buradan paylaş, böyle konular bunun için var :)
İlk kim çıkacak acaba sizin gruptan heyecanla bekliyorum.

Bendeki watsap grupları hep okulla alakalı
sınıf, veliler, kurslar
trip atma lüksüm yok .p

ay inşallah kızmaz, siriii bişi anlatcam ksjsj

şimdi siri, anna ve beni de dahil ederek bir wp grubu kurdu. ismi secret öpücüklü emojili filan dksj sonra bir şeyden bize kızdı kdksk bi baktık, "prenses sirius sizi gruptan çıkardı" ldkd ikimizi de gruptan çıkarmış dkdk sonra ben yeniden aynı grubu kurdum yine bi secret oluşumu, öpücüklü emojiler filan dkdk neyse konuştuk filan. diyorum "ne yaptın acaba tek başına kalınca grupta djdj yazaydın öyle bir başına" diyo ki "sizi çıkarttıktan sonra kendim de çıktım gruptan" nasıl bir hırslandıysa civciv kdkmd

hepimizi grup yöneticisi yaptım, artık herhangi bir gerginlik anında hızlı olan kazanacak...

konu neydi he, bazen gruptan çıkararak da trip atılabilir... benzer işler dkdk

Bir tanecik grubumuz vardi, onu da anlatmisim.
Beni gruptan atacak bir grubum bile yok .p

Bikaç tane var onlar da sessiz de. Hayatımın hiçbir yerinde fazlalığa yer vermiyorum..

Arkadaşlar bugün maalesef uzun aradan sonra fire verdik ve sevgili @Psinoza ile yine baş başa kaldım.. sessizce bekliyoruz grupta ahaha.

Atesle oynama atesle oynama
Sonunda ellerinnn dillerin yanacakkkk
Sen nesin be kadın, sen çok güzelsin..
Antik çağda yaşayan tanrıçalar dirilse yerini alamaz benim kalbimde..
Bu gece günceme yazacağım "ateşten eli yanan çocuğun, ateşi sevdiğini" diye giriş var günlüğüme.. bilmem anlatabildim mi? Canıms.

Sen nesin be kadın, sen çok güzelsin..
Antik çağda yaşayan tanrıçalar dirilse yerini alamaz benim kalbimde..
Bu gece günceme yazacağım "ateşten eli yanan çocuğun, ateşi sevdiğini" diye giriş var günlüğüme.. bilmem anlatabildim mi? Canıms.
Abartmayalim piliz.

Grup admini siz olunca pek öyle olmuyor.
Okul grubunun bile adminiydim.s
Üst sınıflardan eline geçen notları falan paylaşıyordum.
Hakkim ödenmez...

Kocası & karısı kızıyordur.:D

Bugün çok büyük bir trip yedim ve tripcan gruptan ayrıldı ben de geri aldım ve normale döndük ama hakettim.

çok saçmalık bünyeye zarar verdiyse olağan eylemdir

Geri