WhatsApp gruplarından trip yaparak çıkmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hemen herkesin başına gelmiş bir olaydır, açıkçası ne kadar sinirli de olsa insan bir gülme tutuyor.
- arada ben de artistlik yaparak çıkıyorum :)
- iki dakika sonra arkadaşınızın profilini göremiyor olduğunu fark ediyorsun ve engeli yemiş oluyorsun.

Huyum kurusun. Üstüme oynanmasını sevmiyorum. Şarteller atınca küfürü basıp çıkıyorum.:D

Kuzenler grubumuz var sessize aldım ama trip yapıp çıksam yerler mi

Hemen herkesin başına gelmiş bir olaydır, açıkçası ne kadar sinirli de olsa insan bir gülme tutuyor.
- arada ben de artistlik yaparak çıkıyorum :)
- iki dakika sonra arkadaşınızın profilini göremiyor olduğunu fark ediyorsun ve engeli yemiş oluyorsun.

Senden nefret ediyorum....

WhatsApp kullanmayı mecbur kalmadıkça tercih etmiyorum ve gruplara kim eklerse eklesin, birkaç gün içinde ayrılmanın yoluna bakıyorum. Şu an çok şükür tek bir grup üyeliğim bile yok.

Ben hiç whatsapp grubunu terk etmedim ya, aşırı saçma ama herkes gitse de ben hala o grupta bekliyorum... var mı şöyle kavga edip trip atıp grubu terk edeceğim bir bey? Ben sevdiğim beyle konuşurken utandığım için whatsapp da grup kurup ekliyorum... terk etmesi daha zevkli oluyor diye ama daha hiç etmedim...

• Beğen
Tepkiler: Sux
"Gruptan ayrıldı" yazısı zaten trip

Trip yapmak için çıkmıyorum aslında ve kimle ne konuşacaksam ya buluşurum ya da arar konuşurum mantığı bir bakıma ayrıca bu grup yazışmalarını takip edecek vaktim de yok.

@Lefty hanım ne iş yapıyorsun merak ediyorum açıkçası, yada nasıl bir yaşamın var. Hemen her diyaloğ kurduğun kişiye "zamanım yok, vaktim yok" diyorsun.
Foruma giren birinin yaşamda fazlasıyla vakti vardır, çünkü burası en son tercih edilecek yer.
İstersen özelden de yazabilirsin, cidden merak uyandırdı ben de.
Sürekli bir aykırı olma çabası var gibi geliyor, yanılıyor da olabilirim.

Şunu bir gün deneyeceğim.
Bakalım gerçekten cool bir hareket mi

o0R1Ao.jpg

• Beğen
Tepkiler: Aze
Lütfen Konu Başliği Hakkında Yorum Yapalim. Tartişma İçeren Postlar Temizlenmiştir.

gruptakilerin tek tek ayrıldığını.. tek başıma kaldığımı daha unutmadım... ayıp ya..

beni trip atıp gruptan atmışlardı. Sayılır mı? Ne olmuş yani 100 kere direkt bana yazılanlara cevap vermediğim için, ''insan bir nokta koyar bari'' sitemine nokta koyarak cevap verdiysem... Allah allah..

gruptakilerin tek tek ayrıldığını.. tek başıma kaldığımı daha unutmadım... ayıp ya..

Ben de bir keresinde böyle kalmıştım Anna hanımcım. Okuldan arkadaşlardi çok konuşuyorlar diye sessize almıştım grupta kavga çıkmış hepsi birbirine girip gruptan çıkmışlar ben bir girdim sohbete yöneticiyim tek başıma...

Geri