Whatsapp Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

Konu sahibi son olarak 565 gün önce görüldü
Whatsappta birisinin sizi engellediğini anlamak mümkün. Nasıl mı? Whatsapp kişilerinizi yenilediğinizde arkadaşınızın resmini, whatsapp durumunu ve son görülme tarihini göremiyorsanız eğer arkadaşınız sizi engellemiş demektir.

Vay anasına bende neden kimsenin son görülme tarihini göremiyorum diyorum.

Yalnız artik son gorulme durum ve resim gizlenebiliyor :) her göremediğinn engellemis sayilmaz.:)

Beni engelleyenlere sesleniyorum !
Ben değil siz kaybedersiniz.d

Evet engellemeden sadece rehberden silerse de profil resmi son görülme tarihi vs. gözükmez.

son görülme şeysini başkalarına kapatabiliyorsun o gözükmüyor diye engelenmiş olmazsın :T:

Engelleyen kişileri göremiyorsunuz malesef sadece tahmin edebilirsiniz, son görülme, profil resmi vs gözükmediğinde.

Valla ben cahilim o konularda, her şekilde kandırılabilirim . :)

Evet engellemeden sadece rehberden silerse de profil resmi son görülme tarihi vs. gözükmez.

yoo
sucunun numarası var bende whatsapptan son ne zaman görülmüş görebiliyorum, benim numaramın sucuda olma ihtimali de yok

Ilk ve son kez basima gelmis bir olay ..cok cirkin oluyor daha yüzlesmek istemem bu durumla :) bir ikincisini de Puurple sildi sanmistim.. resim gitmis diye..resmi sildim Ecem dedi olduk mos mor :D

"Benden selam söyleyin bütün aşklarıma."

Ben hissederim :blush:

Amaan çok önemli değil ki.
Önemli biri değilse silmiş, engellemiş fark etmiyorum bile.
Okul olmasa kullanmayacağım da el mecbur.

Geri