Wednesday 2. Sezon

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Netflix, Wednesday 2. Sezon Duyurusunu Yaptı​

Netflix, rekorlar kıran popüler dizisi Wednesday’in izleyici ile ikinci sezonunda yine Netflix’te buluşacağını onayladı. Wednesday 2. sezon duyurusu geldi.

Wednesday dizisi tutkunları için şimdiden heyecan yaratan ikinci sezonun detayları ve sezona dair daha fazla bilgi önümüzdeki dönem içerisinde paylaşılacak.

Dizinin yaratıcı ve baş yapımcıları Alfred Gough ve Miles Millar, TUDUM’a verdikleri röportajda Wednesday 2. sezon ile ilgili hislerinden bahsederken şu sözleri kullandı;

Dünyanın dört bir yanından insanlarla bağ kuran böyle bir diziyi yaratmak inanılmaz bir deneyimdi. Wednesday’in çetrefilli yolculuğunu ikinci sezonda da anlatmak için çok heyecanlıyız. Yepyeni bir sezonun dünyasına adım atarak Nevermore’un çılgın ve bir o kadar da tuhaf dünyasını daha derinlemesine keşfetmek için sabırsızlanıyoruz. Yalnızca Wednesday’in bizden önce her şeyi yok etmediğinden emin olmamız gerekli.

Yapımcılığını MGM Television’ın üstlendiği Wednesday’in eğlence, internet, müzik, moda ve güzellik dünyasında yankılanan etkileri devam ediyor.

Amazon Prime Söylentileri

Geçtiğimiz günlerde Wednesday dizisinin, yeni sezonda Amazon Prime Video’da olacağına dair söylentiler ortaya çıktı. 2021 yılında Amazon’un Metro-Goldwyn-Mayer’i 2021’de satın alması nedeniyle bu söylentiler çıkmıştı.

Wednesday dizisi Netflix’te yayınlansa da yapım hakları MGM’e ait. Bu da, dizinin başarısının ardından yapımın Amazon Prime’a geçeceği söylentilerini ortaya çıkarmıştı. Sonrasında Netflix, 2. sezon duyurusundan önce durumu yalanladı. Çok geçmeden de 2. sezon duyurusu ve fragmanı geldi.
Wednesday Dizisi Hakkında Bazı Bilgiler

Kasım ayında yayınlandığından beri;

Wednesday Netflix’in en başarılı dizilerinden biri hâline geldi. Yayınlandığı ilk 28 gün içerisinde 1.237 milyar saat izlenen dizi, İngilizce dilinde en çok izlenen diziler arasında ikinci sırada yer alıyor.

Dizi yayınlandığı günden beri 182 milyondan fazla haneye ulaştı. (1.237 milyar saat 6.8 saate bölündüğünde)

Wednesday 1 milyar saat izleme süresini yalnızca ilk üç haftasında geçerek Stranger Things 4. Sezon ve Squid Game’e yaklaştı ve bu eşiğe yayınlandığı ilk 28 gün içerisinde ulaşan üçüncü dizi oldu.

Dizi, İngilizce dilindeki diziler arasında bir hafta içerisinde en çok izlenen dizi rekorunu ilk önce ilk haftasında 341.23 milyon saat ve daha sonra ikinci haftasında 411.29 milyon saat izlenerek yalnızca bir değil iki defa kırdı.

Wednesday, bugüne dek altı hafta üst üste 100 milyon saatten fazla izlenerek yeni bir rekora daha imza attı!

#WednesdayAddams etiketi TikTok’ta 22 milyardan fazla görüntülenmeye ulaştı.

Wednesday’in ikonik dans sahnesi sosyal medyada viral oldu. Dizinin hayranları, Lady Gaga’ya ait olan “Bloody Mary” şarkısını kullanarak yarattığı içeriklerle, şarkının Spotify’da çalınma sayısını dizinin yayınlanmasından bir ay öncesine kıyasla %1,800’den fazla arttırdı. Lady Gaga bile bu eğlenceye bizzat katıldı.

Dizide yer alan ikonik dans sahnesi videosuna dizinin oyuncularından gelen tepkiler, 80 milyonu aşkın görüntülenmeye ulaşarak hayranları daha da fazla heyecanlandırdı.

wednesday-fragman05-1024x681.jpg

wednesday-dizi-netflix-rekor-1024x576.jpg

izlenir mi? öneriyor musunuz birde konusu ne? vaktim bol onerin dizi

• Beğen
Tepkiler: Sim
Bu kadar hizli mi.? Alelacele çekilen mahvedilmiş diziler gibi olmaz umarim 2.sezon

Netflix bana göre artık hep benzer işler yapıyor.
Hbo gelse de netflixi deaktif etsek...

Netflix bana göre artık hep benzer işler yapıyor.
Hbo gelse de netflixi deaktif etsek...
HBO MAX Türkiyeye gelecekti ama nedense şimdilik durdurdular,HBO sadece amerika ve brezilya da yayın yapıyor,2022 yılı içerisinde avrupa ( Türkiye dahil ) 27 ülkede yayına başlayacaklarını duyurduktan sonra Türkiye yayınından vazgeçtiler.iki sebeb olduğunu düşünüyorum,birincisi bence baya pahalı olacak ( Türkiye şartlarına göre ). ikincisi disney'in Türkiyeye erken giriş yapıp izlenmesi.

Hbo max Warner Bros şirketi,doğal olarak hem oyuncu,hem yapımcı,hem film çekim teknikleri,hem de film ve dizi setleri olarak elinden inanılmaz potansiyel var,o sebeble içerik olarak çok büyük.Türkiyeye gelir de uygun fiyatlı olursa tüm platformları silip süpürür. @Shinigami

Hbo’da hangi diziler var ki Lupe?
Divine heart'ın dediği gibi hepsini geride bırakacak. Kendini tekrar eden bir netflix yapımlarına doyduk. Shinicim çünkü ne zaman güzel bir şeyler izlesem altından HBO yapım çıkıyor, işleri daha kaliteli. Mob kültürü filmleri yeter ya. Çıtası diğer yapımlara bakarak daha yüksek ben öyle düşünüyorum.
Eminim bana katılan kitle de bir hayli.

izledim biraz ergen dizisi gibi geldi bana ama
genel olarak beğendim. wednesday in coollugu peki .s

“Wednesday”in Yıldızı Emma Myers, Yeni Sezona Dair Beklentilerini Paylaştı

Emma Myers, “Wednesday” 2. sezon hakkında konuştu. Netflix yapımında Enid Sinclair’ı canlandıran aktris, yeni sezondan umutlu.

Emma Myers Wednesday 2. sezon hakkında karakteri Enid Sinclair ve yapımın aşk ilişkilerini ele alış şekli üzerine yorumlarda bulundu.

Yolculuğuna 1938’de bir gazete çizgi şeridi olarak başlayan The Addams Family, zaman içerisinde TV dizileri, animasyonlar ve filmlerden oluşan kendine has bir külliyat biriktirmeyi başardı. Addams Ailesi’nin sevilen karakterlerinden Wednesday Addams ise 2022’de Netflix dizisinde kendi sesini buldu.

Alfred Gough ve Miles Millar’ın yaratıcı koltuğunu paylaştığı Netflix yapımı, yönetmen kadrosunda Tim Burton gibi çarpıcı isimlere de ev sahipliği yaptı. 12 dalda Primetime Emmy adaylığı alan ve izlenme rekorları kıran dizinin başrolünde ise Jenna Ortega yer aldı. Ortega’nın canlandırdığı Wednesday Addams karakterinin yakın arkadaşı Enid Sinclair’ı canlandıran Emma Myers, geçen günlerde yapımın geleceği hakkında konuştu.

Emma Myers, “Wednesday” 2. Sezonda Daha Atılgan Bir Enid Sinclair Düşlüyor

Dizinin 2. sezonunun duyurulmasıyla birlikte rolüne hazırlanan Myers, Wednesday geri döndüğünde Enid Sinclair’in karakter evrimine dair umutları hakkında konuşuyor.

İlk sezonun büyük bir bölümünde Enid kendini zeki ve alaycı Wednesday’in gölgesinde bulmuştu. Kendi halinde bir kurt kadın olan Enid, Nevermore Akademisi’ndeki oda arkadaşına duygularını paylaştığında genellikle itilen tarafta oluyordu. Nihayetinde bu ilişki çözüldü ve ikili ilk sezondan başladıklarından daha yakın bir şekilde vedalaştı.

Myers, 1883 Magazine’e verdiği röportajda Wednesday’in kurt oda arkadaşı rolüyle ilgili konuştu.

“Biliyor musunuz, kimse bana 2. sezonda neler olup bittiğini söylemiyor. Bu yüzden bu konuda bir şey söyleyemem çünkü bilmiyorum. Ama Enid’in kendine daha fazla güvendiğini görmeyi çok isterim.”

İlk sezonun büyük bölümünde Enid kurt yönünü ortaya çıkarmak için mücadele etmişti. Nihayetinde bu çaba sonuç vermiş ve karakter gerçek benliğiyle kucaklaşmıştı.

Myers şimdi Enid’in bu deneyimden korkmamasını umuyor:

“Sonunda kurt yeteneklerine kavuştu ve bundan korkup üzülmek yerine bunu kullandığını görmek istiyorum. Onun olayların peşinden sürüklenip durması yerine olayların tetikleyicisi olduğunu görmeyi çok isterim.”

“Wednesday” 2. Sezon Daha Karanlık Tonlarda Olacak

Bununla birlikte izleyiciler de ikinci sezonda, bıraktıklarından daha farklı bir Wednesday ile karşılaşacaklar. İlk sezon romantizm ve Wednesday’in de dahil olduğu bir aşk üçgenine ağırlık vermişti. Ancak Ortega yeni sezonda romantizmden çok “dizinin korku yönüne” odaklanılacağını açıkladı.

Romantizmden uzaklaşma fikri Emma Myers’ın da onayladığı bir hamle. Genç aktris yılın başlarında bu tercihe dair şunları söylemişti:

“Wednesday için aşk konularına gelince… En azından 2. sezonun bir bekarlık sezonu olması gerektiğini hissediyorum. Erkeklerle daha yeni bir fiyasko yaşadı. Biraz ara vermesi gerekiyor.”

Wednesday cephesinden son gelişme, Fred Armisen’ın canlandırdığı Fester Amca karakterine özel bir spin-off’un ön geliştirilme aşamasına alındığı yönündeydi. Prodüksiyonu 2024’ün ilkbaharında başlayacak dizinin 2. sezon prömiyer tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

Emma-Myers-Wednesday-2.-Sezon-Enid-Sinclair.jpg

Emma-Myers-Wednesday-2.-Sezon-Enid-662x352.jpg

Geri