Web tasarım kursu arıyorum lütfen yardım edin

Konu sahibi son olarak 4477 gün önce görüldü
Günaydınlar istanbul anadolu yakasında oturuyorum kendimi gelistirebileceğim ve mesleki eğitimimde bana faydası olacak bir web tasarım kursu arıyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir kurs var mı ?

Bende arıyodum hatta bikaç kursa gittim aradıgımı bulamadım.Son gittigim yer İstanbul Anadolu yakasında Pendikte Weeb Akademi yazılım ve web tasarım egitimi aldım gerçekten hocaları falan süper tavsiye ederim.

Bilge Adam'a gidin eğitiminizi tamamladıktan sonra Microsoft sertifikası alırsınız :)

Başlangıç aşaması için İsmek'in web tasarım kursunu öneririm. Ocak sonu şubat başı gibi ikinci dönem kayıtları başlıyor. sınavla alındığı için de kursiyerler arasında çok uçurum olmuyor en azından herkeste temel bir bilgisayar bilgisi olduğundan dersler daha verimli geçiyor. Altıntepe'nin hocasını özellikle tavsiye ederim.

Bu konuda bab-ı esrar 'a katılıyorum, web tasarım kursu bakımından başlangıç için güzel olur. Yanılmıyorsan nişantaşı dolaylarında bir kurs vardı, 3 ay içinde sertifika vs veriyordu. Bence bunun için öncelikli ismekte başlayıp daha sonra ücretli kurslara gitmeniz. Ya da zaten bu konuya hakimseniz direk gidebilirsiniz.

ben Vektörel Bilişim kayıt oldum gayet memnun kaldım eğitici kadrosu gerçekten çok iyi sıkılmadan çok güzel bir şekilde geçiyor zaman ve akılda kalıcı tavsiye ederim

Geri