Web Projesi

• Kullanıcı Sux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 998 gün önce görüldü
Konu başlığındaki alanlarda sesini duyuramayan ve konuşabilecek sözlü destek arayan kişiler için bir proje başlatacaktım.
Birilerine bundan bahsettim boşta olan alan adının .com uzantısını benden önce almışlar.
Aklımdan geçen .com .net .org üçlüsünü alarak birbirlerine linklemek sureti ile erişim kolaylığı sağlamaktı.
Neyse ki esasen istediğim uzantı olan .org hala boşta, sitenin işleyişini sağlayacak bilgili kişilerin katılımı sağlandığı zamanda satın alacağım.

Bu proje elbette kar amacı gütmeyecek.
O nedenle de hosting, web tasarım, yorum modülleri ve projeyi dolaşıma sokma kısımlarında desteğe ihtiyacım olacak.
Elzem olan bu kısımlarda katkı sağlayabileceğine inananların yorumlarını ya da mesajlarını bekliyor olacağım.

Ek bilgi; 2017 yılından beri tecavüze uğradığı için intihar etmeye yeltenen bir kişinin hayata tutunmasını, yaşama sevincini geri kazanmasını sağlamak üzere manevi destekte bulunuyordum. Nihayet su aktı yolunu buldu ve yeni bir adamla tanışıp geleceğe umutla bakmaya başladı.
Bu süre zarfında bende epey bilgeleştim ve bir çok şey öğrendim. Tabii ki sadece benimle olacak iş değil, zamanla manevi destek sağlamak isteyecek insanların katılımıyla ekip oluşacağına inanıyorum.
Sesini duyurmak, konuşacak birilerini bulmak isteyen insanların ulaşacakları yer olmasını ümit ediyorum.

Mevzuyu istediğim gibi anlatamadım ama anafikir umarım anlaşılmıştır.

Son düzenleme:
Amaç çok güzel.

Mesleğiniz nedir ? Uzmanlığınızı merak ettim.

Amaç çok güzel.

Mesleğiniz nedir ? Uzmanlığınızı merak ettim.
elektrik mezunuyum, psikoloji eğitimim ya da uzmanlığım yok.
bu tip vakalar etrafımda çok gelişti, biraz deneyim ve gözlem sahibiyim.

elektrik mezunuyum, psikoloji eğitimim ya da uzmanlığım yok.
bu tip vakalar etrafımda çok gelişti, biraz deneyim ve gözlem sahibiyim.
Yine de uzmanlık gerektiren bir alan. Bazen iyilik yapalım derken kötü şeylere sebebiyet verebiliriz. Onun için mümkün mertebe uzmanlık gerektiren durumlardan kaçınmalıyız. Evet,iyi niyetle düşünülmüş güzel bir amaç ama böyle bir şey yapmak istiyorsanız bir uzmanla çalışmanızı öneririm. İyi günler diliyorum..

Yine de uzmanlık gerektiren bir alan. Bazen iyilik yapalım derken kötü şeylere sebebiyet verebiliriz. Onun için mümkün mertebe uzmanlık gerektiren durumlardan kaçınmalıyız. Evet,iyi niyetle düşünülmüş güzel bir amaç ama böyle bir şey yapmak istiyorsanız bir uzmanla çalışmanızı öneririm. İyi günler diliyorum..
teşekkür ediyoruz.

Konu sahibinin istegi ile kilitlenmistir

Geri