Watch Dogs'ta Orjinal Müzikler Yer Alacak :)

Konu sahibi son olarak 4355 gün önce görüldü
WatchDogs_Loop%20Privacy%20Breach-noscale.jpg

Oyunun çıkmasıyla lisanslı bir oyuncu topluluğu olarak oyunu çıktığı anda ön sipariş vererek aldım ve elime dün ulaştı oyunda orijinal ve tamamen bedelleri ödenmiş oyun içi radyo müzikleri mevcut Day N Night'tan tutun birçok tanınmış sanatçının müziklerini dinleyebileceksiniz. Youtube'da paylaşılan oyun içi videolarda radyoların açık olmasından dolayı herhangi bir Telif hakkı söz konusu olurmu bilemiyoruz zira Grand Theft Auto serisinden tanıdığımız Rockstar Games için bu durum şuan değişmiyor :)

Şuan oynamaktayım, aşırı derecede hack olayları var ilk izlenimim harika efektler, dövüş sahneleri keza öyle ama herkesi hacklemek nedir arkadaş :D biraz abartı var, bakalım daha bitmedi en kısa zamanda bitirilcek oyunlar arasında.

Şuan oynamaktayım, aşırı derecede hack olayları var ilk izlenimim harika efektler, dövüş sahneleri keza öyle ama herkesi hacklemek nedir arkadaş :D biraz abartı var, bakalım daha bitmedi en kısa zamanda bitirilcek oyunlar arasında.

Ben yaklaşık 3-4 gün içerisinde sabah akşam oynayarak bitirdim spoiler vermeyim şimdi ancak şunu söyleyeyim çevrendeki dostlarına dikkat et :)

Bu arada herkesi hacklemek saçma tabi ama oyunun efektleri ve grafiklerine söylenecek söz yok yapımında sorun yaşanan bir Driver oyununun üzerine yaptılar Watch Dogs'u ve oldukça muazzam ön siparişe açılıp çıktığı vakit ön sipariş verdim (devrik bi cümle oldu ama neyse :p )

Bu arada ben şunu anlamadım bide Suçluların cezasını veriyoruz ama paramız olmayınca masumları Hacklemektende çekinmiyoruz ilginç :D

Geri