Wasabi sosu !

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Wasabili peynir var onu denedin mi Alpha?
Enfes bir şey

wasabi acısı çok korkunç bir acı ama şu çok ilginç ki normal bir acı biber acısından, şu küçük acı biber turşularının acısından çok daha kısa sürüyor. ama onlardan acı :d neyse ben her türlü acı sever ve yerim.

Hiç yemedim yersem kulaklarımdan duman çıkar mı

Sosu değil silahı. Kimyasal silah statüsünde sayılmalı bu. Bundan dilliyen adamın ağzına, burnuna, midesine popişine saygısı yoktur. Hayattan bezmiştir bundan dilliyen adam. Yeter demiştir ben artık acı çekerek son nefesimi dahi verememek istiyorum. Heeeyyt lan demiştir. AAAAA demiştir. Yanıyoruuuumm falan diye de feryat edebilir. Dostlar; ramazan öncesi çalıştığım mekanın mutfağından bi tabak geldi yanında bu karaktersiz ırz düşmanından da vardı. Şef dedi ki özellikle dedi bundan bi hüptirik yapmanı istiyorum dedi. Dedim şefim kavga ettirme beni senle bak durduk yere. Gül gibi geçinip gidiyoruz. Yok dedi ne olabilir ki... "NE OLABİLİR Kİ? NE OLABİLİR ACABA ALLAAAN BELASI ETİLERDE TATTIM HAKKARİDEN ÇIKTI ACISI SEN BUNUN İÇİNE NE KOYDUN? G3 MERMİSİ Mİ BU? FARE ZEHRİ VERİN BANA ACISINI BASTIRSIN!!!" diye haykırdım içimden. Gözlerim kapandı bi an. Gözüm karardı sanmıştım ama geçici körlük yaşamışım acıdan. "İyi olmuş şef elinize sağlık" derken sesim öyle çıkmış ki İskender Büyük RP si yapıyorum sanmışlar beni. Buna sos diyen demesin. Sos diye küçümsemeyin bunu arkadaşlar. Ejderha yemidir bu. Hatta ejderha yakıtıdır. Mitolojide yeri var bunun mitolojide. Bütün kinimi kusturdunuz Allah sizi almaya ya.

Geri