Wanda Nara erotik pozlarını satışa çıkardı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu arada alıntı yapıldı sandım, post bildirimi gelmiş.

İyi de benim de o eşe bazı isim yakıştırmam olur. Bu da benim kararım.
@climax

Icardi örneği üzerinden konuşacaksak, Icardi'nin onaylanmayacak çok fazla davranışı var ancak biz ne yargıç ne de ahlak bekçisiyiz.

Toplumda son yıllarda işine gelmeyen her şeyi yargılayan insanlar var ancak özel yaşamlarında, eleştirdiklerinden daha fazlasını da bizzat kendileri yapıyorlar. Bu duruma vurgu yapmaya çalışıyorum.

Twitter paylaşımları yapan kişileri niye eleştirdik?
"Bu mecralarda çocuklar, gençler var ve kötü örnek oluyorsunuz" diye eleştirdik ve "Bu iş için paralı siteler var, gidin orada ne yapıyorsanız yapın" dedik. Böyle derken de yapılanı onaylıyor değiliz ancak ısrarla devam etmek istiyorlarsa da halka açık alanları kullanmasınlar.

Para vermeden de gözümüze soktu zaten yeterince.

evinin hanımı çocuklarının anası olmak varken yakışmadı yenge yakışmadı.

İğrençlik.
İğrenç bulmam da beni ahlak bekçisi yapmıyor.

Yapılanı onaylamıyor olmak aynı zamanda kişilerin birileri tarafından ifşa edilebileceği anlamına gelmez.
Kadınların hiçbir koşulda bedeni üzerinden para kazanmasını kendi adıma doğru bulmuyor ve onaylamıyorum ancak bu örnekte eleştirdiğim durum; eşinin bilgisi - onayı dahilinde bir konuda, kişilerin özel hayatının ifşa edilip başkalarının da kendinde karışma hakkı bulmasıdır.
Paylaşım herkese açık bir sitede yapılmadığına göre kimsenin bu fotoğrafları yayma hakkı yoktur.

Geri