Waffle Kaç Kaloridir ?

Konu sahibi son olarak 920 gün önce görüldü
Waffle Kaç Kaloridir ?

abbas waffle kaç kalori, bim waffle kaç kalori, çikolatalı waffle kaç kalori, dondurmalı waffle kaç kalori, mado waffle kaç kalori, meyveli waffle kaç kalori, waffle hamuru kaç kalori, waffle kaç kalori, waffle kac kalori var

Altındaki çıtır korneti, üzerindeki meyve ve çikolatası ile çok farklı bir damak tadı sunan bu tatlının kalori olarak yüksek değeri olduğunu bilmelisiniz.
Küçük, meyveli ve çikolatalı bir waffle 350 kaloridir. Bu kalori miktarı hiç de küçümsenmeyecek bir orandır. Gün içinde diğer tüketilen besinleri de hesaplarsak bir waffle yemek için 2 kez düşünmeliyiz demektir. Un yağ, yumurta, şeker sadece waffle’ı yapmak için gerekiyor, peki ya üzerine konulan meyvelerin şekeri ve çikolataya ne demek lazım???​

canı cehenneme kalorilerin,mutlu olurkende mi düşüneceğiz yahu ? :msm:

Sevmiyorum şunu ya ne bileyim çok iç bayıyor

Ya bence çok ağır, pek sevmiyorum ben.

Böyle bir şeyi sormaya vafıl cüneyt edersiniz?
Bunun hiçbir ehemmiyeti yoktur, vafıl karoli hesabı yapılacak bir olgu değildir, önemli olan vafılın nelerli yapacağımız ve sandönç şeklinde mi yoksa eski köye yeni muhtar tadında bir yaklaşımla tabakta mı yiyeceğiz? budur önemli olan.

Vafıl tabakta yenmez, vafıla kesinlikle patlayan şekerdir, efendim pasta süsü, helekine pirinç patlağı adlı lüzumsuz şeydir, asla koyulmaz, geleneksel vafıl mazlemelerinden asla şaşmamalıyızdır.

2 sandönç vafıl fazla gelir, 1 tanesi az olur, tam da lahmacun açmazı gibi, buna da çare olarak vafılcıya arkadaşla gidilmeli ve 3 tane vafıl söyleyip bir tanesini kesiktiren alet yardımıyla ortadan ikiye yarma suretiyle paylaşmalıyızdır.

Küçük, meyveli ve çikolatalı bir waffle 350 kaloridir

peki bu waffle yemeye engel mi? tabi ki degil djfkf

Geri