W

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
komik biri kendi capinda esprileri var dogungunumu de kutlamis sagolsun neyse hadi halan gile selamlar

Lumpia katili...
Hunharca, bir tane bile ikram etmeden, hepsini yutan insan :(
Yine de atsan atılmaz, satsan satılmaz :p
Sevip, saydığım 3-5-17 kişiden biri :)

Nenteresan.. Bir üye..
Kendi sözlüğünden konuşuyor..
Bazı söylemleri mantığımla örtüşmesede olayı birde öyle görmek iyi gelebiliyor..

Ne yani burda üye hakkında yorumlar mı olmalı aman diyeyîm sakın bana kimse böyle bir başlık açmasın çeker giderîm utanırım yeminle..

Sayfa sahibi size gelince hakkınızda fikir sahîbî değilim ama bahtınız açık olsun hayat size güzel şeyler getirsin :)

Ben nilu yu çok severim ama aramıza buz dağlarını koydu 3 yıl once:/

BenOnunTakipİstemedenTakipEdebilenTakipçilerindenBirTakipçiyim. :D

Boyunu kiskaniyorum :p
sempatik,tatlı dilli sabah şekeri nilu.

Enee ben bu konuya yazmamışmıyım.. Çok kınadım kendimi.
İlk başlarda bei sevmiyordu hatta gıcık oluyordu diye tahmin ediyorum. Yazdığı bir şeyi alıntı yapıp espri yapmıştım beni terslemişti. :p
Ondan sonracığıma ön yargılarını kaldırıp bana öyle yaklaştı ki benim kendisine hep sempatim vardı avatarından ötürü.
Reyyan ortak noktamız oldu oradan aldık yürüdük. Çok iyi niyetli, samimi ve sevecen. Güvendim ve içimi açtım ona geçenlerde pişman değilim o kadar pişman eden insanla karşılaşmış olmama rağmen. Mesafesini hep korusun. Üzerler seni Nilü ben de onları üzerim. :p Öperim çokca kırmızı patikli premses :d

Kendisiyle tanışmadım.Ancak gözlemlerim ile bir şeyler yazıp çizecek olursam: Forumda iyimserliğini kendine zarar olarak dönmeyecek şekilde kullanabilen insanlardan.Gönlünüzce olsun her şey sayın We~

Zamanında az sohbet etmedik...Sohbeti sıkmaz.İyi bir dinleyicidir.Düşünceli,inatçı,gözlemcidir.Tipik Karadeniz kadınıdır;p Sinirlenince köpürür.Neşeli anlarında etrafına pozitiflik saçar ;d Eskisi kadar diyalogumuz olmasa da samimi olduğunu hissettiğim biridir.Mutluluklar hemşo.

Bebekler doğar doğmaz kokmasınlar diye tuzlarlar ya hani
annesi de We~ yi kesin tuz yerine şekere yatırmış balla ovmuş diyeyim siz anlayın gerisini :D
seviliyorsun çiçemmm

Şu sanal alemde, çok insan tanıdım; kimini yalnızca ismiyle, kimini kullanıcı adıyla, kimini derdiyle, kimini başka türlü falan işte.

Neyse; bazı insanları tanırken, kendinizi tanırsınız. Açık olduğunu, dürüst olduğunu bilirsiniz, önemsersiniz. Çocuk gibi tripler atmaz, alınganlık yapmaz, anlar, dinler. Hep diyorum, şu dünya küçükse ve biriyle karşılaşıp "Dünya ne kadar da küçük" repliğini kullanmak istediğim tek kişi sensin. İyi ki hayatımın bir yerine uzaktan da olsa dokunabilmişsin. Seni çok seviyorum Nilücüğüm, erkek olsam "ya benimdin ya toprağın" :p

Siz onun yaşadığı bazı şeyleri O anlattığı kadarıyla bilirsiniz. Ben anlatmadan hissederim. Tecrübeyle sabit. Öyle bir şey.

Bu kız tanınmalı vallahi. Ama yine de siz uzak durun .p

Öperim varlığına aşık olduğum.

Erkin Koray, İnan Ki dinle.

Bazı insanlar altın gibidir yıllar gecsede değerini asla yitirmez dostlukları konuşmaları asla aklınızdan silnmez kimi zaman dert ortagıdır kimi zaman gülümseten br arkdastır işte buraya yazdıgım kişidir ablam o benim allah başımdan eksik etmesin onu

cemremize el koyan hatun.p yeni nickine alışamadım. waterlililie çıkıyor her defasında.d
yek ve pieta ile karakter olarak çok benzetiyorum. ılımlı, pozitif, sevimli.
ha bir'de anaç -söylemeyi unutmayayım.p
daha yakından tanımak adına çalacağım kapını.
herşey gönlünce olsun,

Bugün beni dumura uğrattı desem yeri. Bu yönünü hiç bilmiyordum neye uğradığımı şaşırdım. aman Tanrım didim. :nee:
Bir daha sana şaka yapmak mı tövbeler tövbesi Nilüm. Halana sevgiler, saygılar. :D Hala gözümün önünden gitmiyo o durumu xd

Aramızdaki bağ tam olarak şu şarkıyla anlatilabilir.
http://youtu.be/LD62BlllujI
hiç tanismadan uzaktan uzaktan sevdik birbirimizi,gördüm düşüncelerim hala değişmedi,değişmeyecek,değiştirilemez.

kendisiyle bir yerden tanisiyoruz cok farkli dusunurdum hakkinda ama onyargili bir toplum oldugumuz icin orada kendime dur dedim azicik tanimaya calistim cok sevimli iyi bir insan bunu anladim bu ortamlarda farkli dusunenler yazanlar genelde hic konustuklari gibi degilmis.

Herkesin gonlunde en guzel yere taht kurmus olabilir. Ama en cok benim gonlumdeki tahta yakisiyo o :trip:

Yüksek espri yeteneği olduğunu düşünüyorum

Geri