W

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
bence we, tivaytırdaki sarışin melislerin "kitabım, battaniyem ve kahvem. <33" diye paylaştıkları fotodaki kız.

Gizli samimiyetini,mesafesini yorumlardaki zekiliğini seviyorum.Tanışmadık ama tanışmadan da o sıcak elektriği alıyorsun.
pieta ne güzel anlatmış,tipik yengeç işte.
Hep böyle zarif ve samimi kalmasını diliyorum.Çok öpüyorum.
Sevgiler güzel yüreğine.

Weyyyyyyy~~~~~~~~~~
profilepic5476_2.gif

Oyunlarda Karşılaşıyoruz Daha Çok,
Eğlenceli ve Saygılı Bir Akadaş.

23.12.2014

We~,
Fazla Dikkat Çekici. :D

Tam bir Karadenizli; neşesi , esprileri , bayılıyorum kendisine.
Öyle herkesle muhabbeti yoktur. Lafı gediiine otutturur.
Mutlu kal hemşocan , seviyorsun. :cici::şirine:

Aa senin konun yokmuymuş :(

İlk geldiğim günlerde sohbet ettiğim ilk tanıştığım kişiler arasındadır. Çok sık konuşmasakda uzaktan uzağa severiz birbirimizi. Hassas olduğumuz bir konu var o da otizmli çocuklar.Birileri ile böyle hassas konuları konuşmak aynı değerlere önem vermek çok güzel, ve umut verici insanlık adına.
Diğer yandan oldukça eğlenceli ve samimi şeker bir kız.Hayatın boyunca hakettiğin güzellikleri bulmanı dilerim:cici:

Nilüüüüüüüüüü güzel ,zarif, hoş sohbet insan :tatlı:
Uzun zamandır tanıdığım ve her zaman yorumları ile kendine has duruşu ile dikkat çeken iyi niyetli etrafı tarafından her zaman sevilen biridir. İyiki tanıdım dediğim daha çok muhabbet etmek isteyeceğim birisin canım. :gel:
Bahtının da yüreğin kadar güzel olması dileği ile zarif insan :öp:​

Gerçek insan azdır insanın çevresinde, hoş az da olmalıdır kanımca. Aza indirgediğim insanlardan sonra kalanlardan birinin kullanıcı adıdır We~ .

Insan hukuku olduğunu düşündüğü insanları merak edip onlara vefa etmek istiyor. En azından bir kelamı ve de sıcak bir gülüşü bekliyor. Bunun periyodik bir zamanı elbet olmaz, ansızın ya da sürekli gerçekleşebiliyor ancak, anlamlı olanı bunu insanların birbirlerine hissettirebilmeleri gerçeği tabiki.

O gerçeği yaşadığım güzel insanlardan birisi ayrıca We~ .

Sağlıkla kal=)

pek seviyorum da kelimelere dökemedim : )
doğallığına, dobralığına, enerjisine, güzel gönlüne hayranım. ilk tanıştığımız günü hatırladım, o zaman bile yardımseverlik peşinde koşmaktaydı, hep de öyle olsun. fotoğraflarındaki gibi gülsün hep :)

Kullandığı avatarlarındaki karaktere benzediğini düşünüyorum :) sevecen iyi niyetli birisi hoşgeldi tekrar aramıza

1 yildir, Onun sag gözüne a$igim . :p

Eglenceli, sevecen, uzuuun uzun muhabbet eDEmedigim arkadasim (:
Ama birgün Belcikada, Türk köyünde bulusacagiz bence.
Bana Kahve ismarlayacak .D

İşinde gücünde bi arkadas.d içinde kalmasında yazdıkları çok eğlenceli.) Birde forum tecrübesi gayet iyi.p

Çok tatli ama kafa dengi bi de cumartesi ayni şeyleri izlioz tanidikca yazcam:)))

16 Ocak 2015 - 14:23

Ayni yastayiz diye dusunuodum ki degilmisiz hatta bunalima girdim ben niye bu kdr olgun değilim diye:d
Nilos derim ona ben:d önyargim olmayan nadir üyelerden zaten tanismadan öncede onu seviyordum uzaktan uzağa hissettirdiği sanimiyeti sayesinde :)
Tanisali çok zaman olmadi ama sanki daha önce tanismisiz gibi hissettim
Belki de kalu bela da tanistik kim bilir:d
Canm ne zmn skkn olsa ona kosarim dinlemeyi bilen biri ve çok realist sağolsun:)
Ahiretligim o benim Allah umarim birbirimize utandirtmaz bizi :)
Öperim cok :d

22 Mart 2015 - 11:51

bal gibim bişi doyamıosun falan:d
30 Nisan 2015 - 11:40

Keşke ablam olsaymiş.s

6 Haziran 2015 - 14:29
Çok sevdiğimi söylemişmiydim ?

uzun parmaklı bir kıs, arabasını bozan bir kıs, bisiklet süren bir kıs, ülke ülke gezen bir kıs, sevilen bir kıs.

severim sayarım, şaka kaldırmaz pek. gönlünce olsun herşey dediğim bir kıs.

bu forumdan bilirdim kendisini meğerse eskiden uzaktan tanıyomuşum yeni fark ettim :d

Geri