W

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden nicki uzundu, artık bayadır kısa. Foruma oto girişler hâricinde login olmak için büyük kolaylık.

w, ben de waterlelie nickini hatirliyorum. o donemler ben madelief olarak takiliyordum :'

• Beğen
Tepkiler: W
W anlık atıyordu bi aralar bahçesinde mangal yakarken filan 400metre kare bahçenin fotilerini nezaman atcan yiaa özledik

• Üzgün
Çok farklı değil mi ya :)
Klaus ne diyordu farklının farkını sadece farklılar mı hisseder di ay Sjsjssj

Nicki uzundu şimdi kısa diyor ya....nys.

W hnmcım benim duygusal ve közü kara delikanlı arkadaşım... sana şöyle bi sarılsam.. kokunu içime cekebilsem.. ne güzel olmaz mıydı.. oksijenim.skj
Seni sararken bi anda bırakmak zorunda kalmak.. İşte bu oksijen kesilmesi... işte bu ölmek değil can cekişmek..... içim burkuldu yazarken..
Screenshot_20221031_033017.jpg

• Kalp Gözler
sosyal medyayı kullanma biçimini kendiminkine benzetiyorum. eğleniyor, hiçbir estetik kaygı gütmeden kdkdj listemdeki en eğlenceli instagram hesaplarından biri, kendisinden de hoşlaşıyorum...

efet bunu sevdiğini biliyorum (editgördüğüne göre siliyorum)

• Kahkaha
Kısa nickli insanları cok severim . Tanımasamda nicki kısa oldugu için severiz

• Beğen
…dedi kısa nickli admin…
W Hanımcımı severiz, sayarız. Minik miniş latifeler, efenime söyliyim kendince sevgi sözcükleri, neşeli laf çarpışları falan… Beni evlatlık almak ister miydiniz W Hanım? Sizi anam yapabilir miyim? :( ya da siz beni evladınız belleyiniz :(
Çalışma iznini alınca reddedersiniz geri dert değil…

• Üzgün
Canım W hanım " Hayat başkasının sana verdiği değerden ibaret değildir" herkese elinden geldiğince ve hatta daha fazla yardımcı olduğunu biliyorum... hiç dertleşmedik sadece hissettiklerimi yazıyorum... yeri geliyor kendinden esirgediğini belki de başkalarına gani gani veriyorsun..öyle değil mi? güclü görünen insanlara kalbimi bırakıyorum.. cünkü onlar öyle göründüğü için sanki hiç derdi yokmuş sanılıyor..kimseye ihtiyaçları yokmuş gibi görünüyor... her şeyi halleder diyip durumunu merak etmezler... sen yıllarca derdini dinlersin, elinden geleni yaparsın ama sen de süper kahraman değilsin nilücüm... bi dönüp sorun, bir derdin var mı diyin.... İnsanlara ben de doluyum da biraz.s
En son "ulan küpekler" diyerek patlayasım geliyor... iyiliği yazan melekten defteri alıp yaptıklarını şunların gözüne sokacan... bak yine yükseldim omuzum cıkacak yine.......

IMG_20230406_205008.jpg

omuzuna dikkat et… iba’ya selam söyle kdjdj ona de ki “ustanın işine karışılmaz” o anlar…

Üzülmesin.

• Kahkaha
Okumayı seviyorum. Anılarını, şikayetlerini... Bazen anlamadığım dilde bir şeyler karalıyor, küfrediyor kesin diyorum. Gülüyorum anlamadan.: )

• Beğen
Geri