Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
W hnmcım benim duygusal ve közü kara delikanlı arkadaşım... sana şöyle bi sarılsam.. kokunu içime cekebilsem.. ne güzel olmaz mıydı.. oksijenim.skj
Seni sararken bi anda bırakmak zorunda kalmak.. İşte bu oksijen kesilmesi... işte bu ölmek değil can cekişmek..... içim burkuldu yazarken..
sosyal medyayı kullanma biçimini kendiminkine benzetiyorum. eğleniyor, hiçbir estetik kaygı gütmeden kdkdj listemdeki en eğlenceli instagram hesaplarından biri, kendisinden de hoşlaşıyorum...
efet bunu sevdiğini biliyorum (editgördüğüne göre siliyorum)
…dedi kısa nickli admin…
W Hanımcımı severiz, sayarız. Minik miniş latifeler, efenime söyliyim kendince sevgi sözcükleri, neşeli laf çarpışları falan… Beni evlatlık almak ister miydiniz W Hanım? Sizi anam yapabilir miyim? ya da siz beni evladınız belleyiniz
Çalışma iznini alınca reddedersiniz geri dert değil…
Canım W hanım " Hayat başkasının sana verdiği değerden ibaret değildir" herkese elinden geldiğince ve hatta daha fazla yardımcı olduğunu biliyorum... hiç dertleşmedik sadece hissettiklerimi yazıyorum... yeri geliyor kendinden esirgediğini belki de başkalarına gani gani veriyorsun..öyle değil mi? güclü görünen insanlara kalbimi bırakıyorum.. cünkü onlar öyle göründüğü için sanki hiç derdi yokmuş sanılıyor..kimseye ihtiyaçları yokmuş gibi görünüyor... her şeyi halleder diyip durumunu merak etmezler... sen yıllarca derdini dinlersin, elinden geleni yaparsın ama sen de süper kahraman değilsin nilücüm... bi dönüp sorun, bir derdin var mı diyin.... İnsanlara ben de doluyum da biraz.s
En son "ulan küpekler" diyerek patlayasım geliyor... iyiliği yazan melekten defteri alıp yaptıklarını şunların gözüne sokacan... bak yine yükseldim omuzum cıkacak yine.......