vuruldum sol yanimdan..

• Kullanıcı Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
bugun merdivene adim attim sonra kendimi yerde zirlayarak buldum cunku sol ayagimi burktum :trip::s:

iki tane degnekle gezicem 2 hafta gibi be hic bir halt yapamiyommm

canim acıyoo...ayagini burjanlar yazsin tovbe yarabbim ya bi bu eksikti :T:

:/
Ben ayağımı kırmıştım en son, ondan sonra daha hiç burkulmadı :T:
Sanırım ondan sonra aklım başıma geldi :T:
Geçmiş olsun, hemen eve bi tane tekerlekli sandalye al sağa sola onla git :D Ben öyle yapmıştım çok rahat oluyor :D

%7BA2717E5B-FAF9-4299-B6F4-4B2C88CB6DB6%7D.jpg

Sezen bol bol ayaklarını burkan kıran biri olarak sıkma canını iki hafta dediğin hemen gecer ben aylarca koltuk deynekleriyle yürüdüğümü bilirim :)

son sakatlanmamın üzerinden 1 sene geçti hala tam iyileşmedi arada sırada sağ bileğim hala aksıyor :D

Sezen bol bol ayaklarını burkan kıran biri olarak sıkma canını iki hafta dediğin hemen gecer ben aylarca koltuk deynekleriyle yürüdüğümü bilirim :)

son sakatlanmamın üzerinden 1 sene geçti hala tam iyileşmedi arada sırada sağ bileğim hala aksıyor :D
beni gorceksin yurumesini bule bilmiyotum ilk defa basima geliyor..2 merdiveni resmen yardimla ciktim bilmiyom haraketi.korkuyorum

gercekden ebem aglicak:pat:

beni gorceksin yurumesini bule bilmiyotum ilk defa basima geliyor..2 merdiveni resmen yardimla ciktim bilmiyom haraketi.korkuyorum

gercekden ebem aglicak:pat:

2 hafta göz acıp kapayıncaya kadar geçer :)
sana ne diyorum 1 senedir iyileşmeyen bir kas ve lif yırtılmam var ben napıyım :)

geçmiş olsun ya 3 hafta olsaydı :d

geçmiş olsun. geçer de zaten.

Gecmis olsun. Iyi yanindan bak, bir daha merdivenlerden telefona baka baka inilmeyecegini ogrenmissin. : )

Geri