Soru C Vücuttaki Çatlaklar Nasıl Gider?

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü
çatlak kremi, çatlaklar nasıl gider, çatlaklar nasıl yok edilir

Vücutta oluşmuş olan çatlaklar hafifletilebilir mi ?​

Benim bildiğim çatlaklar henüz yeniyken (mor/kırmızı renkte) kremlerle önlemek mümkün fakat sonrası için yapılacak bir şey yok.

Tatlı badem yagı ,1 kaşık seker ve bir kac damla limon suyu
Dustan once 10 dk catlak olan yerlere peeling yapıp yıkayın yazıyordu bir yerde kadın denemiş ve iyi seyler yazmış Pinterest'te okumustum.

Spor bilimi ile uğraştığım dönemlerden hatırlıyorum. Sporcularda çok sık görüldüğü için bilimsel açıdan araştırmıştım.

Çok iyi hatırlamıyorum fakat insan derisi tek katmanlı değildi. Oluşan çatlaklar da bu deri katmanlarından yüzeyde olanlarında değil, derinlerde olanlarında oluşuyordu. Dolayısıyla kremler, özler vs. yüzeydeki katmana sürüldüğü için, derinlerdeki, alt katmanlardaki çatlaklara ulaşmıyor. (Derinin kremi emip de alt katmanlara, derinlere ulaştırma imkanı yok.)

Yani krem ve diğer bahsi geçen ürünler maalesef para tuzağı. Hangi renkte olduğunun bir önemi yok.

Tek çare lazer. Ama lazerin de türleri vardı, iyi araştırmak lazım.

Çareler çaresiz çatlak konusunda.

Tek çaresi spor ve sıkılaşmak. Sporcuların hemen hemen hepsinde bu çatlaklar meydana gelir.

Özellikle '' Bulk '' dönemi dediğimiz dönemde bir anda alınan kilo ve yağlardan kaynaklanan çatlaklar oluşur.

Çaresi basittir, definasyon döneminde kasları sıkılaştırarak bu çatlaklardan kurtulmak mümkün.
Bir çok kez '' Bulk '' döneminde başıma geldi, bu kış gene gelecek ve çözümü kesinlikle sıkılaşmak ve spor.

Kremi var mremi var göya, bilmyiom en azından hafifletir zamki, kafadaki çatlaklara krem sürsek çok çok saçımız güzelleşir.

Geri