Vücut Geliştirmek için Neler Yapılmalı

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
Vücut Geliştirmek için neler yapılmalı - Vücut Geliştirmek için yapılması gerekenler - Vücut Geliştirme yöntemleri

Merhaba Arkadaşlar, 3 yıldır body yapmaktayım ve son 1 yıldır düzenli derecede fitness'a yöneldim. Sizlere kendi tecrübelerimden bir kaç bilgi vereceğim.. Öncelikle Bir spor salonuna gitmeniz gerekmektedir.

Spor Hocanızla iletişim halinde olun doğru spor hocası sizi vezirde eder rezilde kesinlikle kaliteli spor salonlarına gidin, ilk aşamada sizi yönlendirecek kişi hocanızdır daha sonra siz vücudunuzu tanıdıktan sonra kendi kendinizi yönlendirebilirsiniz..

Vücut geliştirmeye yada fitnessa başlayan bir kişiyseniz Kesinlikle belirli adelelere ağırlık vermemelidir. Kesinlikle genel olarak çalışmanız gerekmektedir. Bölgesel Olarak çalışılınabilir fakat öncelikle genel olarak çalışmalısınız.. Bir adele grubuna adapte olmak sadece o gruba endexli çalışmak vücudumuz için oldukça yanlıştır.. Sizlere bu konuda detaylı bilgiler zaman geçtikçe vereceğim Konu üzerinden fikir paylaşımı yapabiliriz arkadaşlar..

Bir dönem fitness antrenörlüğü yaptım ilgili olanlara yardımcı olabilirim.

Forumda Böyle bir bölüm açalım diyorum Bir çok kişi vardır fitness ve body ile ilgilenen vücut geliştirme çalışan forumda eminim.. Herkes bilgi ve tecrübelerini paylaşır..

Çok güzel olur bence

evet bende bir çok sporla uğraştım bir dönemdir yapamadım malesef böyle bir konunun olmasını bende isterim son derece yardımcı olur diye düşünüyorum;)

Geri