Vücudun muhtelif yerlerindeki çizik izlerinin kediye ait olduğuna sevgiliyi ikna edememek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kedi, karşısındaki ile kurduğu çeşitli ilişkiler çerçevesinde pençelerini kullanmakta tereddüt göstermeyen bir canlı. Pençelerini batırabiliyor, tırmalayabiliyor, hatta sık sık sizi kemirebiliyor.

Gelgelelim karşındaki kişiye bunu gel de anlat...

Yani oyle bir sey olursa henuz farketmeden kendisi ile bogusun. Boyle sakalasin falan..
Ahh napion be demeye kalmadan ah diye ses cikarip
- bak naptin ya
diyin.
Belki bir sansiniz olur.

Kedi, karşısındaki ile kurduğu çeşitli ilişkiler çerçevesinde pençelerini kullanmakta tereddüt göstermeyen bir canlı. Pençelerini batırabiliyor, tırmalayabiliyor, hatta sık sık sizi kemirebiliyor.

Gelgelelim karşındaki kişiye bunu gel de anlat...
Kedilerle tam olarak nasıl bir iletişimin var da bu denli titmaliyor insan en fazla sever kafasını okşar vs o zaman da en fazla elini tırmalamış olsun Mihri :)

Kedilerle tam olarak nasıl bir iletişimin var da bu denli titmaliyor insan en fazla sever kafasını okşar vs o zaman da en fazla elini tırmalamış olsun Mihri :)

Hemen hemen böyle tepkiler veriyorlar işte.

Bir tanesi de desin ki: "kedidir o, kedi"
Yok. Demiyorlar.

Hemen hemen böyle tepkiler veriyorlar işte.

Bir tanesi de desin ki: "kedidir o, kedi"
Yok. Demiyorlar.
Anlayamamişsın Mihri ben mi anlatamadım acaba:)
Diyorum ki sevgiline ıspatlamaya çalışacak kadar nedenlerini tırmalamış olabilirler :D el yüz veya kollardaki kedi tırmığı gayet anlaşılır çünkü

Simdi baktim da eskiden cizdiriyormusum bu ara birkac cizik var sadece.. taze cizik onlarda sdkd

Şu merhem kedi tırmalama izlerine birebir:

1757313330104.png

Daha bu sabah bacağımı arka patisiyle tırmaladı. 1-2 saate geçiriyor en derin izi bile.

Geri