Votka Vişne

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ben de pek konuşmam. Ama suskun olunca insanlar bana hep neyin var diye sorarlar. Sanki hep bir şeyim olmak zorundaymış gibi. Sanki sessiz olanlar hep mutsuzmuş gibi.​

Bazı günler uyandığımda hangi günde olduğumuzu bir türlü hatırlayamıyorum. Pazartesi, perşembe, pazar. İnsan hayatında günlerin bir anlamı olmalı. Hafta yedi ayrı gün değil de üç gün olsaydı ne değişirdi hayatımda? Ya da saatin kaç olduğu hangi günde olduğundan daha mı önemli? Bilmiyorum.
Alarmı icat eden insanların beş dakika daha uyumak isteyeceğini nereden biliyor? Çünkü kendisi de beş dakika daha uyumak istiyor...​

[YOUTUBE]Mlol8TstUnI[/YOUTUBE]​

Günaydın kahvaltı yapalım mı :)

gnrv9O.jpg

Neyin fazlasına ihtiyacın var ki bu hayatta.
Olmasın lüks arabaların, evlerin, zümrüt taşlı takıların.
Yanında güvendiğin bir yürek, ortak bir hayat ve koltuğun sağlam tarafı.​

insanın başkasına söyledikleri kendi duymak istedikleridir. yazdıkları, okumak istedikleridir. sevmesi, sevilmeyi istediği biçimdedir.

tezer özlü

Benim için oradakiler değil o gün akşamı dışarıda -10 derece soğukta ellerimi cebimden çıkarıp üşüyerek mesaj yazdığım kişi önemli

Çıkmıyor ki aklımdan ya. Valla anlamadım ben bir şey ya. Ben nasıl böyle oldum lan. Daha doğru düzgün görmedim bile lan. Hemen nasıl yani anlamadım ki aklımdan çıkmaz oldu lan. Saçma sapan bir adam oldum çıktım ben yaa​

Geri