Volkswagen skandalı film oluyor

• Kullanıcı atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü
leo.jpg

Hollywood, dünyada şok etkisi yaratan Volkswagen skandalına ilgisiz kalmadı.

Leonardo DiCaprio’nun yapım şirketi Appian Way ve Paramount Pictures'ın skandalı filme çekmek için kollar sıvadığı konuşuluyor.

İki şirket senaryo çalışmalarına başladı bile. Senaryonun New York Times adına çalışan gazeteci Jack Ewing tarafından kaleme alınması bekleniyor.

Dünyaca ünlü otomotiv firmasının dünyada 11 milyon dizel motorlu aracının emisyon testlerinde hileli yazılım kullanması şok etkisi yaratmıştı.

Dizel motorların emisyon değerleriyle oynadığı iddia edilen Volkswagen sadece ABD’de 18 milyar dolarlık bir ceza ile karşı karşıya.

MYNET

Hollywood'a bile malzeme çıkardılar :D konusu itibariyle pekte ilgi çekmiyeceğini düşünüyorum

Araba sektörüne bile hile bulaştırdılar vay arkadaş :)

Oda doğru yeri geliyo hayat hile yapıyo sektör niye yapmasın :)

Merhaba arkadaşlar, Volkswagen skandalı hakkında bir araştırma yapıyorum ve projem için bazı sorular sormam gerekiyor(6 tane). Zamanınız varsa eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
1) Volkswagen sahibi oldunuz mu, eğer olduysanız performansından memnun kaldınız mı ?
2) Volkswagen'in çevre dostu olduğunu düşünüyor musunuz ?
3) Volkswagen karbon emisyon skandalından haberiniz var mı ?
4) Skandaldan sonra Volkswagenin çevreye zarar verdiğinden ve karbon emisyon testlerinde hile yaptığını öğrendiğiniz zaman güveniniz sarsıldı mı ?
5) Sizce bu sizin için önemli midir yoksa fark etmez mi ?
6) Skandal sonrasında bir müşteri olarak Volksawagenden beklentiniz nedir?
İlginiz için teşekkürler

Geri