Volkswagen Golf 2014 resimleri Özellikleri ve Fiyatı

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Alman otomobil üreticisi Volkswagen’in geçtiğimiz sene 7. jenerasyonunu piyasaya sunduğu Volswagen Golf 2013 yılında yılın otomobili seçildi. Bugüne kadar 30 milyon adetin üstünde satış rakamlarına ulaşan araç MK7 platformu üzerinde üretim yapılıyor. Volkswagen Golf 2014 Bluemotion teknolojisine sahip motorları ile ve ağırlığı azaltılmış, güçlendirilmiş gövdesi ile dikkat çekiyor. Volkswagen Golf 2014 sunduğu konfor ve yüksek yakıt verimi ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Modern tasarım anlayışına göre tekrar şekillenen araç keskin hatları ile kendini gösteriyor. Değişen ön yüz tasarımı ve far grubu tasarımı ile ailenin diğer modellerindeki tasarım anlayışını yakalayan Volkswagen Golf 2014 arkaya doğru akıcı çizgileri ile arka far grubunun birleşimi güzel olmuş.

Araçta bulunan teknolojik donanımlar eğlence, konfor ve güvenliği bir üst noktaya taşıyor. 5 inç veya 5.8 inçlik dokunmatik eğlence ve bilgi ekranı 8 adet hoparlör, deri ve fonksiyonel direksiyon simidi, karartılmış ön ve arka camlar, soğutmalı torpido gözü, aracın değişik yerlerindeki saklama gözleri, elektronik el freni, Auto Hold sistemi, yağmur sensörü, fren enerjisi geri kazanım sistemi, hız sabitleyici, Türkçe destekli yol bilgisayarı aracın konfor özellikleri arasında. ABS, patinaj önleme sistemi, motor çekiş kontrolü, ESP, DSR, yorgunluk tespit sistemi, hıza duyarlı direksiyon, sürücü, yolcu ön ve yan hava yastıkları, diz ve perde hava yastıkları aracın güvenlik donanımları arasında yer almaktadır.

Volkswagen Golf 2014 3 benzinli iki de dizel motor seçeneği ile satışta olacaktır. 1.2 litre 105 beygir TSI motor 175 nm tork üretmektedir. Bu motorun ortalama yakıt tüketim değeri ise 4.9 litredir. 1.4 litre TSI 122 beygir gücündeki motor ise 200 nm tork değerine sahiptir. Ortalama yakıt tüketimi ise 5.2 litredir. 1.4 litre TSI 140 beygirlik motor ise 250 nm tork üretmekte ve ortalama 4.7 litre gibi iddialı bir tüketim değerine sahiptir. 1.6 litre TDI 90 beygirlik motor ise 230 nm tork değerine sahiptir. Bu motorun yakıt tüketim değeri ise 3.8 litre civarındadır. 1.6 litre TDI 105 beygirlik motor ise 250 nm tork değerine sahiptir ve 3.8 litre yakıt tüketim değeri vardır. Volkswagen Golf 2014’te 7 ileri DSG otomatik vites ve 5 yada 6 ileri düz vites seçenekleri mevcuttur.

Volkswagen Golf 2014 Bluemotion teknolojisine sahip araçların satış fiyatları 47 bin lira seviyesinden başlayıp 75 bin liraya kadar çıkmaktadır.

yeni_volkswagen_vw_golf_2014_bluemotion_4.jpg

yeni_volkswagen_vw_golf_2014_bluemotion_2.jpg

yeni_volkswagen_vw_golf_2014_bluemotion_ic_tasarim.jpg

Geri