Volkan Simao'nun Füzesinide G.tünle Tutsana :) !

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya arkadaş ben anlamıyorum hadi volkan o golü yedi cenk ne yaptı ? :DD: kimse bu konuşmuyor:D:D cenk sanki farklı bir şeymi yaptı daha uzaktan yedi :DD:

ReiS Deme ESki AnıLar AKLıma Geliyo Kabarıyom :D

Volkan Götüyle Top Cıkarıp Hava Yapıyodu ya O yüzden bunuda Kurtaraydı Diye Herkes Gırgırında :D

bir kere yaptı onu o da gs liler içindi çok büyük konuşuyorlardı samsunsporlulara ne oldu onu anlamadım :D:D

Bende Kendime Hastayım :D Ben Bahan Kurban OLam :D :D :D

Ya Bu Fenerliler Hep Böle Çirkef :D:D:D Hemen Laf Atıyolar kendilerinden Cıksın Diye :D:D:D
Şikeciler Yaa HerZaman Belli Ediyolar Çirkefliklerini :D

Sakinim Hayatım Sana Dedim ReiS Deme Diye Kabaarıyom hemen :D

Ya Bu Fenerliler Hep Böle Çirkef :D:D:D Hemen Laf Atıyolar kendilerinden Cıksın Diye :D:D:D
Şikeciler Yaa HerZaman Belli Ediyolar Çirkefliklerini :D

alakası bile yok çirkeflikle beşiktaşlı veya gs li olsanız anlarım dalga geçmenizi ama ne bjk ile ne de gs ile alakanız yok ha geyik yapıyoruz diyosunuz ama işi başka yerlere çekmeye çalışıyosunuz.

bizim şikeye fln ihtiyacımız yok bakın hala namağlup 8de8 devam ediyoruz.:D:DD: demekki neymiş bükemdiğin bileği öpüceksin saygı duyacaksın rütbeni bileceksin :D:D:D:

yok ben onun için demedim zaten :D:D:D:D:DD:D:D:D:D: onun gs li olduğunu biliyorum:D:D:D: ama hatırlatman için yinede sağol:D:D:D samsunlu seni yaa :D:D:D zenke bjk ye gidiyomuş haberin varmı ? :D:D:

Rütbe Diyonda Onuda GS den ögrendiniz İlk Rütbeyi o ALDı Ha GS Li DeilSin Diyon iyi Bak PRofile Anlarsın Önce Arasdırmanı Yap Sonra Gec Karsıma Konus :D

Gelsin bjkli olmayan axi fbye gitse bile fbli olurum zenke nereye ben oraya:D

Rütbe Diyonda Onuda GS den ögrendiniz İlk Rütbeyi o ALDı Ha GS Li DeilSin Diyon iyi Bak PRofile Anlarsın Önce Arasdırmanı Yap Sonra Gec Karsıma Konus :D

Kardeş :D:D:DD: sen ya benim yazdıklarımı okumuyosun yada çok çabuk gaza geliyosun :D:D bir öncekinde senin gsli olduğunu bildiğimi yazdım zaten:D:D önce sende yazılanları oku ondan sonra geç karşıma konuşalım olurmu?:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri