Volkan Konak’ın ölümü ardından yapılan yorumlar!

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Anadolu islamı ile harmanlaşan milliyetçiliğin sonucunda böylesi ahlak ve insanlık dışı yorumlara çok denk geliyorum..İslam denilen inancın hiç mi bir toplumda ahlaki yönden etkisi olmaz!Her videonun,paylaşımların altında iki tip insanın insanlık dışı yorumlarını görüyorum..izaha gerek yok ne demek istediğimi anlarsınız!

IMG_2481.jpeg

IMG_2480.jpeg

IMG_2479.jpeg

IMG_2478.jpeg

IMG_2477.jpeg

IMG_2476.jpeg

IMG_2475.jpeg

IMG_2474.jpeg

Erdoğan çıksa, " on numara sanatçıydi. Allah rahmet eylesin" dese hepsi siler yazdiklarini.

Vefat etmiş bu dünyadan göçmüş bir insan için kötü konuşmak ne inandığımız dinde vardır nede etik değildir.
Sosyal medya böyle bir şey işte, herkesin her konuda bir fikrinin olması ve saçmalayabilmesine imkan tanıdı.
Boş beleş insanların bol beleş yorumları.

Bir insanı sevmeyebilirsiniz, aynı görüşte de olmayabilirsiniz ama bu o kişinin ölümünden sonra ona hakaret edeceğiz ya da ameliyle ilgili öbür dünyada hesaba çekileceği konularda yorum yapmanız anlamına gelmiyor. Müslümandır ama dindar değilse yine rahmet okuyun belki rahmete çok ihtiyacı olabilir. Yahudi cenazesi geçiyor diye ölüye saygıdan ayağa kalkan bir peygamberin ümmetinden ölüye saygı göstermeyen bir toplum haline nasıl geldik. Cahil bir toplum olmaktan çıkamıyoruz.

bir ölünün arkasından konuşulmaz sözüne katılmıyorum. eğer bu kişi toplum önünde biriyse, ünlü biriyse elbet konuşulur.. konuştukları, yazıp çizdikleri ne kadar kayda değer burası önemli. şöyle bir bakınca da volkan konak'ı sırf siyasi görüşü, bir duruşu olduğundan sevmedikleri, laf söyledikleri belli. biri de çıkıp bunları kenara koyup kötü bir insandı diyemiyor, diyemez de. iyi birini kaybettik, huzur içerisinde olsun.

insanlar cok kirici, salak ve kotu. olgun normal insan boyle seyler yazmaz

Yorumlar çok iğrenç ya, özünde çok iyi bi insanmış yardım ettiği insanların haddi hesabı yokmuş sırf siyasi görüşünden dolayı ölmüş bi insanın arkasından bu tür yorumlar yapanların gerçekten merhameti vicdanı yok.

Maalesef bu insanlarin isi bu. Hayattaki yerleri su yazilari yazabilecek kadar var olmak sanirim. Ayrica boyle dusunen ve din ile alakali bu sekilde dusunenlerde siyasi buyukleri yada kanaat önderleri seyhleri falan.
Islam bunu soyluyor bende kiziyorum fakat kaide bu. Kafirin cenaze namazi kilinmaz yazdiklari dogru maalesef. Yorumlar siyasi ve insani olarak yanlis. Ama dini acidan hakli orspccklari!
Ayrica ulke icerisinde oyle krematoryumuymus falan dinlemezler.
Kufur etmek istemiyorum ama su tiktok oyle sinir yerki nasil tahammul ediyor sunuz? Valla bravo

Ne saçma sapan yorumlar ya hakikaten azıcık akıl ve terbiye sahibi olan yazmaz şunları.

Geri