Volkan Demirel:Stop-Er

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Volkan'ın hayatı boyunca yaptığı en bayat espridir.
(GÜLDÜRMEDİ)

mdfttKs.jpg

Trabzonspor'un açtığı en anlamsız konu. :honk:

(Bknz: madem güldürmedi ne diye gündeme taşıyorsun a be adam :honk: )

volkihavuz-jpg_475940.jpg

böyle bi resmi varken nasıl espriler bekliyosunuz ki??

kazakistan maçı öncesinde taraftarla tartıştığı için stadı terkeden(!) kaleci

kendi kendini eve aldırmış. evinden bi daha çıkmaması temennimiz.

Adamın olmadığı yerde adamdır Volkan.
Senin anana kızına küfür etsem burada ay tişikkir demezsiniz herhalde.

30 ağustosta cumhuriyet bayramını kutlayan fenerbahçe kalecisi. ;s

Belgrad ormanlarına kaçtığı söyleniyor.

Galatasaraylı Melo'yu kastederek : "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak" demiştir.

Elbette isim vermediği için bunu farklı algılayan yurttaşlarımız da çıkmıştır. Bundan ötürü, hayvanseverler şikayette bulunmuş, hayvan haklarını ihlal ettiği, hayvanların korunmasının dini ve ahlaki değerlerden olduğunu, bu açıklamalar ile halkın benimsediği dini değerlerin aşağılandığını, Demirel'in yargılanması gerektiği ifade edilmiştir.

Yapılan başvuru sonucu savcılık bu sözün suç olmadığını,maç sırasında oluşan gerginlik sonrasındaki başka konuya ilişkin açıklamalar niteliğinde olduğunu belirtip dosyayı kapatmıştır.

Ayrıca ''ben de köpek besliyorum'' diyerek öyle biri olmadığını kanıtlamaya çalışmıştır.

Adam değildir.
Bence madam bile değildir.
Kendisi tribünleri tahrik etmek için kıçıyla top istop eder,kasığını tutarak on dk dolaşır,kendi sahasında diğer kalecinin üstüne yürür,milli takım arkadaşının boğazını sıkar,rakip takıma küfürlü tezahürat yaptırır ama kendisine yapıldığında milli görev vs. demeden stadı terkeder.
İkinci yarı da,dayak yiyip ağlak ağlak eve gidip abisini çağıran bebeler gibi Emre B.'yi de alır gelir.

Milli bir maçta herhangi bir futbolcuya kendi tribününden hakaret ve küfür etmek sportif bir karaktersizliktir.Tuttuğu takım ne olursa olsun bu tür saygısızlık ve ithamın kullanımını gerektirmez.

brezilya'yi ornek almamiz gerektigini dusunduren top tutucu. bakin adamlar bir futbolcu iyi oynasa bile, eger ki karaktersizse (melo) milli takima almiyorlar. ayni tarife gelirse dertler cozulur.

Emre Belözoğlu küfür etti diye yırtınanlar şimdi neden küfür edeni savunuyorlar. Şahsına edilmiş olsa neyse dersin. Sen adama:"Volkan, Zeynep'i getir buraya" diyorsan terbiyesiz ve ahlaksızsındır.
Daha da milli maça çıkmasın.
Zamanında da aynı güruh Mert Günok'un ölmüş annesine küfür etmişti.
Volkan'ı sevmemek karısına küfür edilmesini meşru mu kılar?
Bu kadar insanız işte. Volkan'a yapılanı savunanlar kendi karıları, kızları ve sevgililerini o şahsa yollasınlar.
Umarım Volkan daha milli maça çıkmaz.

Volkan'da olmasa maçlar çekilmez renk katıyor her oyunda seviyoruz adamımızı..

Burda kimsenin kufreden tarafyarlari savunacagini sanmiyorum. Lakin kufur denilen sey 2004 te de vardi 2014te de var. Ama misal 2004 te boyle şeyler yasanmazken,simdi 7 yasindaki cocuk gibi ona buna trip atarsan gulerler uzerine bi daga kufrederler. Hem olay sadece kufur olsaydi bu adam fener maclarina dahi cikamazdi. Profesyonel olamayanin buralarda isinin olmamasi lazim ben almıyorum yillik 3 milyonu.

Volkani sevmemek esit degildir kufuru savunmak bunu tekrar yazdim ki iq su dusuk olan cikarsa buralarda anlamakta sikinti cekmesin.

karakterini bir kenara bırakırsak-karakterli çok fazla türk sporcu kalmadığını düşünenlerdenim-iyi ve tecrübeli bir kaleci.

Geri