Bekle izlicem bittin sen xdxdBakma derim sonra yine kadınlarla uğraşıyorsun diye laf yemeyelim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bekle izlicem bittin sen xdxdBakma derim sonra yine kadınlarla uğraşıyorsun diye laf yemeyelim
Gördüğün sende kalsın izah etme bi zahmet buralarda..Bekle izlicem bittin sen xdxd
Panda çiçek açmış söğüt dalına yaz mı geldi turnam uç camıma..Nereye bakiyirsunuz ya merak ettim
Olaylık bir şey var aslında ama yanlış yerden var. Yaşanan olay ve yaşanması gereken olay olarak ikiye ayırayım.Bunun olayı nedir tam olarak final zamanına denk geldi kaçırdım olayı
Olay baya sacmalamis. Kadinin ozel bilgilerini kim dagittiysa umarim daha beter olurOlaylık bir şey var aslında ama yanlış yerden var. Yaşanan olay ve yaşanması gereken olay olarak ikiye ayırayım.
Yaşanan olay; kadın bir taraftarın sevinci sırasında dekoltesinin biraz fazlaca görünmesi ve senin tabirinle kimi erkoların sanki yeni bir gezegen keşfetmişçesine bunu milli bayram havasında coşkuyla karşılaması. Tüm maç boyunca görünen şey voleybol takımının büyük mücadelesi değil, bir çift meme oldu.
Yaşanması gereken olay; TRT’nin buradaki tutumunun eleştirilmesi. Tamam, olay yaşandı, belli ki spontane gelişti. Bunda büyütecek bir şey yok. Ama TRT kalkıp ezilip büzüldü ve iktidarın diliyle konuştu. “Biz yapmadık ABD’li yayıncı kuruluşun hatası”, “biz müdahale edemezdik, kontrol bizde değildi”, “istenmeyen görüntü”, “yayın politikamıza ters” gibi süratle açıklama yapıp olayı daha da kriminalize edecek duruma getirmesi.
Sosyal medyaya bir düşsek kaçışımızın mümkün olmadığı da kanıtlandı ayrıca. Görüntü ortaya çıkar çıkmaz 10 dk içinde kadının adı, soyadı, yaşadığı ülke, sosyal medya hesapları vs hepsi paylaşıldı. Maalesef durum bu.
Ciddi mi bu :@örüntü ortaya çıkar çıkmaz 10 dk içinde kadının adı, soyadı, yaşadığı ülke, sosyal medya hesapları vs hepsi paylaşıldı. Maalesef durum bu.
Gerçekten çok acınasıTüm maç boyunca görünen şey voleybol takımının büyük mücadelesi değil, bir çift meme oldu.
Ne diyorsun sen ?Gördüğün sende kalsın izah etme bi zahmet buralarda..