Vodafone self servis hattı 7000'i aradığımızda müşteri temsilcisine bağlanıyor mu

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
vodafone 7000 self servis hattı müşteri temsilcisine bağlanıyor mu, vadadone 7000'den müşteri temsilcisine bağlanabiliyormuyuz, 7000'den müşteri temsilcisine bağlanma, vodafone 7000 numaralı self servis hattından müşteri temsilcisine bağlama

Bu hat üzerinden Vodafone müşteri hizmetlerine bağlanmayı başarabilen var mı :dusun:

Vodafone hattından (ücretli 40 krş)

542

Diğer hatlardan

4440542

Sesli Yanıt Self Servis Hattı (ücretsiz)

7000

vodafone müşteri temsilcisine bağlanmak için Ana menuye girdikten sonra 1*0 tuşlamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca fatura işlemleri içi müşteri temsilcisine ulaşmak 1-2-1-0 tuşlarını takip etmenizde mümkün.

ayrıca 7000 i arayıp sesli imzanızı atmamışsanız müşteri temsilcisi menü de çıkmaz.

Açıkçası bir kaç kez 7000 i aradım ama müşteri hizmetlerine bağlanmak bir türlü kısmet olmadı :T:

542den deniceksın o halde yada imzanı olusturup öyle dene (:

7000'den sadece kalan dakika,sms,mb'i öğrenebiliyorsun.
diğer türlü her halükarda paralı..

evet ben gayet güzel baglanıyorum : )

7000 de sadece hattının genel bilgileri verilmeltedir

Yani band kaydı bulunuyor, MH için 542 den ücretli görüşmeniz gerekmektedir

Sanırsam Red tarifesinde ücretsiz

self servise internetten giriyorum. Orada müşteri hizmetleri direk çıkıyor. Bir merhaba diyince bir dakika içinde yazıyor. ne öğrenmek istiyorsam soruyom ilgileniyor. Yarım saat öyle muhabbet etmişliğim de vardır.

Red tarifediyim fakat 542 hariç müşteri hizmetlerine baglanamadim

542 ile bağlanmak lazım.
Ayrıca arama nedenini soruna 3 kere müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum dersen bağlıyor :D

ne zaman arasam bekleniyor bir süre
bu konuda türk telekom harika hemen çıkıyorlar

Şuan çok pişmanım geçtiğime,
Tam ben geçtim 2-3 ay sonra 5 veya 6 gblik paket yaptılar nomısssızlar :hıı:

Geri