Vodafone Faturalı Hattımla İkinci Bir Telefon Alabilir Miyim?

Konu sahibi son olarak 933 gün önce görüldü
Vodafone Faturalı Hattımla İkinci Bir Telefon Alabilir Miyim?

1 hat üzerinden iki adet kampanyaya katılım sağlanamamaktadır. Kampanyanın cayma bedelini ödeyerek eğer hattınız kampanya koşullarını sağlıyor ise tekrar cihaz alabilirsiniz. Faturalarınızı düzenli ödeyerek puanınızı arttırabilirsin.

ben Turcell müşteri hizmetlerinde çalıştığım için az çok biliyorum :) cihaz almak için belirli şartlar bulunuyor.

1. Faturalı hattın en az 90 günlük faturalı hat kullanıyor olması lazım
Ama 90 gün yeterli değil belirteyim :)

2. Cihaz kampanyasından yararlanmak için, alacağınız cihazın bi puanı bulunuyor

3. Cihaz alabilmek için puanlarınız;
a. Düzenli fatura ödenmesi
b. Otomatik Ödeme talimatı
c. Kullanmış olduğunuz faturalı hattın ucuz olmaması :D
Mesela Platinium paket kullanan birisi rahatca cihaz kampanyasından yararlanabilir :)

--------------

Diyelim 9-10 ay geçti en yüksek puana sahip olan iPhone 6S lerden birini aldık

şimdi faturamız üzerine 2. cihaz almaya karar verdik

1. cihazı almış olduğumuz ve ücreti faturaya yansığı için 2. cihazı almak istersek yine puan sistemi devreye giriyor.

6 ay sonra ikinci cihaz, T.C. kimlik numara bağlı olarakta toplamda 4 cihaz + 1 Vınn Modem alma hakkınız bulunuyor

Saygılar :)

benim de bildiğim kadarıyla alabilirsin eğer puanın yeterse.
benim hattımda şuan ipad var ama bir tane orta halli bir telefon alabilicek kadar puan birikmiş durumda.

Bence almayın 2000 tllik telefonu 2500-3000 e veriyolar, tabii başka yer taksit yapmıyor o ayrı :D

Taksit yapıyorlar ama banka gibi faiz biniyor.
1.800 aldığım telefonu 2.200 yedim 400 lira fark var.

Hattım faturalı olmadığı halde aldım ben, gerçi türkcelliyim o ayrı.

hat üzerine alınan telefon her türlü zarar.
mesela red10 tarifesini 49 tl karşılığında kullanıyorum.cihaz alınca hattın indirimi iptal ediliyor ve tarife 80 tl olarak hesaplanıyor.
yani 24 aylık vade üzerinden hesaplayınca telefon için ödediğim ücret dışında 744 tl fazla ödeme yapmış olacağım.

İkili kampanyaları var . 6 ve 6s 185 tl tarifeye ek falan filan

Geri