Vodafone Bedava Aylık 250 mb internet

Konu sahibi son olarak 3333 gün önce görüldü
Bedavadan yararlanmanız için kontorunuzun olmaması ve kullanımda herhangi bi internet paketinimizin olmaması gerekir. Yapmanız gereken ABONE SUPER250 yazıp 3636 ya yollayın. Sizde yararlanın . Şu an benim yaptığım gibi :D

benim şuan haftalık 100 mb var.2 gün sonra biticek.Bunu yapabilirmiyim?

2 gün sonra yapabilirsin. Ama kontorunun olmaması lazım. Yani olursa gider . Olmazsa tabikide gitmez :) gitmemesi içinde olmaması gerekir :D

Vodafone hayatta kullanamam hiç bir yerde çekmiyor isterse her şeyi bedava olsun

-6 ya kadar hakkının olduğunu düşünüyorum onuda harca sonra bedavanı kap ! :D

Vodafone hayatta kullanamam hiç bir yerde çekmiyor isterse her şeyi bedava olsun

Kullanmadan nereden biliyosun? Öyle bi çekiyor ki.. sana şunu örnek vereyim.Kuzenlerim evine gittiğim zaman onlar türkcell olduğu halde çekmiyordu.Ben vodafone ama çekiyordu.Çekme olayını boşver avantaj çok paşam.p

Ben memnunum valla hattımdan avantajlarıda gayet güzel :D Kuzenimde vodafone var ucuz falan diyo çoğu yerde çekmiyor benim çekmediği olmadı daha ;p

Aman dağdamı yaşıyonda çekmiyo.Hay Allahım ya :d difol hıh :p

bunlarla ugraşmaya ne gerek yaaa root diye bir şey var arkadaş :)

vodafone iyi yahu,vodafone'u bırakıp turkcell'e geçtim ama turkcell baya kötüymüş siz siz olun ayrılmayın vodafone'dan. :)

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Geri