Vizesiz gidilebilecek sahiller!

Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü
FİLİPİNLER

BBprXNq.img

BARBADOS

BBprKMt.img

KKTC

BBprVcp.img

MALDİVLER

BBprXNv.img

FİJİ

BBprQ1S.img

KOSTARİKA

BBps0l7.img

ANTİGUA BARBADA

BBprKMv.img

ST. LUCİA

BBps0l8.img

BELİZE

BBprVct.img

EL SALVADOR

BBprQ1U.img

HONDURAS

BBprKMx.img

JAMAİCA

BBprVcv.img

SOLOMON ADALARI

BBprKMy.img

KARAYİPLER

BBps0lb.img

MALEZYA

BBprIeJ.img

Gidilir de ucret olarak cok pahali özellikle maldivler. :o

bi kaç tanesine gitmek istiyorum hayallerimin arasinda. hele bi şu uni bitsin de

Hepsini hayallerimin içine katıyorum. Gidiciğim gidiciğiim istiyorum :(

Hepsi birbirinden hoş duruyor. İçlerinden Barbados'a gitmiştim bundan 7-8 ay önce. Geri dönesim gelmediydi.

Bende bu yaz gitmeyi düşünüyorum bilgi verebilir misiniz ?

Bazı sahillere nazaran soğuk hava sıkıntısı yok. Benim en çok bu hoşuma gitmişti. Yani hemen her gün güneşi görmek mümkün. Yaz mevsimlerinin aşırı sıcak olduğunu oraya gidince öğrendim, Rehber, bahar gibi geliniyor buralara demişti. Yazın da gelen var ama denize girip serinliyorlar. Benim de denizle ilişkim uzaktan olduğu için bir hayli yanmıştım.

Barbados'un büyük çoğunluğu yerliymiş, o yüzden dil sıkıntısı bir hayli fazla. Ben rehber arkadaşım sebebiyle pek sıkıntı yaşamadım gerçi. Yaklaşık bir buçuk hafta kaldım ama su gibi geçti zaman. Şimdi imkan olsa yine giderdim.

:hi:

Biz sutdan kutahyaya gidemiyoz maldivler diyo :T:

Bazı sahillere nazaran soğuk hava sıkıntısı yok. Benim en çok bu hoşuma gitmişti. Yani hemen her gün güneşi görmek mümkün. Yaz mevsimlerinin aşırı sıcak olduğunu oraya gidince öğrendim, Rehber, bahar gibi geliniyor buralara demişti. Yazın da gelen var ama denize girip serinliyorlar. Benim de denizle ilişkim uzaktan olduğu için bir hayli yanmıştım.

Barbados'un büyük çoğunluğu yerliymiş, o yüzden dil sıkıntısı bir hayli fazla. Ben rehber arkadaşım sebebiyle pek sıkıntı yaşamadım gerçi. Yaklaşık bir buçuk hafta kaldım ama su gibi geçti zaman. Şimdi imkan olsa yine giderdim.

:hi:

Turla gitmediniz o zaman ? Ne kadara patladı ayıptır sorması ?

Geri