isminizi şöyle şekil bir şekilde yazıp sonrasında hocanın size verdiği jesttir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Klasik olup, her üniversite öğrencisinin başına gelen bu hadise, o derse ve dersin hocasına kıl kapmanıza sebep olabilir. Genelde girilen psikoloji "Seneye bu dersi veririm artık" düşüncesiyle Final ve Bütlere çalışma ihtiyacı duymamak olabilir...
Bir anı: Sene 2001 ben üniversitede iken ders matematik, konu difransiyel denklemler. İlk sınav 05. Tüm arkadaşlarımın verdiği tepki aynıydı seneye geçersin dert etme.Ama ben matematik dersini çok severdim. Ve kanıt olarak sonraki sınavdan 85 aldım dersi geçtim. Aynı yılın Kimya dersini verememiştim ve önümüzdeki 3 yılda kalmıştım.. Kimyam bozuk benim o yıllarda anladım...
EfRaSiYaB diff aldin demek.
Hic 0.5 almadim neyse ki. Kahrimdan olebilirdim
Bunu daha önce okusaydım keşke![]()
Sebep_?
Bunun hikayesini anlatır mısın?
anlatması caiz midir?
Bilmem, aramızdaki hocalardan fetva mı alsak acaba?
hamuş hanımın en doğru olanı tercih edip anlatmayacağını umuyorum. zira aranızda nikah yok.
Sebep_?
Bunun hikayesini anlatır mısın?
anlatması caiz midir?
Her genç erkekin başına gelebilir. Yapacak birşey yok. Hem sonraki sınavdan 85 alıp geçtim.
Bu arada özledim matematik dersini. Yakın olsam senden biraz ders alırdım. Unutmak istemiyorum...![]()
Toploji ve lineer cebir de ogretirdim.:p
Ödüllü matematik soruları çözerdik. Hep uğraşmak istemişimdir...![]()
Bulmaca cozer gibi kantin de kulakligi takip calisiyordum ve soru cozdugum de mutlu oluyordum ne inekmisim simdi dusunuyorum da:p