Vites kolundaki tesbih

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
sağ elin işlevselliğini artırmak amacıyla bulundurulur. vites aralarında parmaklar tesbihle can bulur.

hayatı tesbih yapmış sallıyormuşum şarkısı geldi aklıma.
Minibüsçülerin vazgeçilmezidir.

O kolda o tesbih olmazsa o araba eksiktir.
Arabami aldigimda ilk yaptigim seydi o tesbihi oraya koymak

Uzun yolda sağ kol kolçakta ve elde tesbih vazgeçilmezdir

benim araba dada var 2-3 tane biri solda biri sağda beyin jimnastiği + stress atmaya faydası var

Türklere has vazgeçilmez aksesuardır. Taksi ve dolmuş araçlarında denk gelebilirsiniz. Vites topuzu deri kaplamaysa gümüş işlemeli siyah kuka tespih on numara gidecektir.

Arabayı aldığınızda ilk yapmanız gereken şeydir. Uzun yollara,trafik işkencelerine keyif katabilecek tek şey.

Manyak mısınız laaa? Ashjkhjkş

Arabadan arabaya değişir bu sen kalkıp son model arabaya tesbih takarsan gülünç duruma düşersin..

Ferrari'ye Lpg taktırmak gibi bir şey..

Otomatik kullanıyorsak ne olacak

Otomotiğin de vitese benzer ve vites yerinde bir kolu var. Bilmeyenlere duyurulur. Neyse, benim düldülün vitesine de altın kakmalı ve lacivert taşlı tesbihi koymuştum özenerek :D Pahası yoktur onun, özel yapımdır. Altın sarıdır ve taşlar lacivert. Ben de fenerbahçeliyim :) Galatasaraylılar bile göz koydu. Her arbaya binen baktı öyle ve ben de onu evde bir yerde muhafaza altına aldım :D

babam takıyor silecek kolunda da var yanıma biniyor tesbihi alıyor çekiyor inerken geri takıyor :D

Trafiğin içerisine girilince "Ya Sabır" çekmek amacıyla kullanılan tesbih çeşididir. Ruhu ferahlatır. Küfür etmeyi önler. Sinirleri yatıştırır.

Olmazsa olmazsimdir

Geri