Vitamin hapı kullanıyor musunuz?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

• Kullanılan toplam oy
    10

-Evet kullanıyorum
-Hayır, kullanmıyorum

A`dan Z`ye C hariç her vitamini üretebilen vücudumuzu tembelleştirmeyelim lütfen, yemene içmene dikkat et, taşa yaşa oturma senden kralı yok.

A`dan Z`ye C hariç her vitamini üretebilen vücudumuzu tembelleştirmeyelim lütfen, yemene içmene dikkat et, taşa yaşa oturma senden kralı yok.

Tamamen yanlış bilgi, her vitamin gereklidir. Vücut hiçbirini kendi üretemez. (Kısmen D vitamini hariç ki, onda da güneş ışığı gereklidir.)

Doğrusu bu düzeltmek istedim :)

B vitamini kullanıyorum.
Beslenme ve diyetetik uzmanı önerisiyle başlamıştım. Her insanda ki özellikle kadınlarda B vitamini eksikliği büyük sorun.

Evet kullaniyorum.

Ben hap, ilac gibi seyleri sevmem. Hatta zorlarim kendimi, ihtiyacim olmadigi surece kullanmam. Basim/karnim mi agriyor? Yat asaga, agri kesiciye gerek yok, bana faydasida yok. Vitamine gelirsek, vitamin D (Hollanda da herkesin vitamin D eksikligi var, malum gunes yok :D )eksikligi ve demir eksikligi var. Yinede yiyeceklerimden tamamlamaya calisirim bu eksikligi, haplardan degil (haplar yardimci oluyor gercekten, ama umudun sadece bundan yana olmasin). Bi ara vitamin B aliyordum her gun (aylarca), overdoz oldu ve 'asiri terlemek' yan etkisi cikti bende. Simdi vitamin B'nin saclarima-tirnaklarima cok guzel faydasi oldu, ama o ter cok kotu idi, biraktim.

Vitaminleri doğadan almak bana daha mantıklı gibi geliyor.

bir tanıdğım kullanıyor enerji, yorgunluk, rahatlık %100 değişiyormuş.

Geri