Vişne Aromalı Şurup Kilo Yapar mı ?

Konu sahibi son olarak 4925 gün önce görüldü
Merhaba güzel canlarım benim bir sorum olacaktı malum 1 aydır diyetteyim , dün BİM'den 1+6 Vişne aromalı şurup aldım , enerji değerlerine baktım , Kalori - 5 , Karbonhidrat - 1,3 ve düşük enerjili içecek yazıyor , sırf kalorisi düşük diye aldım ama araştırdığım kadarıyla kilo yapıyormuş şeker olduğu için , doğru mudur arkadaşlar , kilo yapacaksa çöpe atarım çünkü şu an tam bir form içindeyim vücudum düzelmeye başladı , bunu sadece su ile ferahlatıcı olarak almıştım . . sizin o değerleri yorumlarınızı bekliyorum , İyi akşamlar

Seni taktir ediyorum kendine önem gösteren, bakımını yapan erkekler her zaman Hayata 1-0 önden başlar. Vişne aramolı şurup kilo yapmaz diye biliyorum.

Seni taktir ediyorum kendine önem gösteren, bakımını yapan erkekler her zaman Hayata 1-0 önden başlar. Vişne aramolı şurup kilo yapmaz diye biliyorum.

gerçekten de öyleymiş kendime öz güven geldi hayata 1-0 değil 2-0 bile başlamış olabilirim , tabi bugünkü maç 3-0 olacak orası ayrı (belki de 6 Kasım yaşarız :icon_yuhuu: ) :D inşallah yapmaz Emre teşekkür ederim cevaplarınız için :icon_smile:

Geri