Virüs Sorunu

Konu sahibi son olarak 4536 gün önce görüldü
Selamlar.

Combofix'i geçenlerde virüstotal'de tarattırdım,
Jiangmin programı; Trojan/JmGenGeneric.boe

TrendMicro-HouseCall programı; TROJ_GEN.RC9H1CK

ClamAV programı; PUA.Win32.Packer.Upx-53

virüslerini buldu. Bunlar tehlikeli virüsler mi? Şimdi silmem mi gerekicek combofix'i, o zaman pc'yi nasıl taratacağım?

Trojan yakalamış,otomatik siliyor zaten combofix.

Tarattıktan sonra silebilirsin.

Trojan yakalamış,otomatik siliyor zaten combofix.

Tarattıktan sonra silebilirsin.
Combofix ile pc'yi tarattırdıktan sonra virüs bulupta sildi, silmedi onu demiyorum. Ben combofix'in kendisini tarattırdım virüstotal'de. Bunları buldu antivirüs programları, tehlikeli olup olmadığını soruyorum. Combofix'i mi sileceğim şimdi?

Adı üstünde mallware programı,virüs bulması normal tarattıktan sonra combofix'i silersin sorun kalmaz.

Selamlar.

Combofix'i geçenlerde virüstotal'de tarattırdım,
Jiangmin programı; Trojan/JmGenGeneric.boe

TrendMicro-HouseCall programı; TROJ_GEN.RC9H1CK

ClamAV programı; PUA.Win32.Packer.Upx-53

virüslerini buldu. Bunlar tehlikeli virüsler mi? Şimdi silmem mi gerekicek combofix'i, o zaman pc'yi nasıl taratacağım?

Combofix'in Mantı Aslında Tüm Virüs Programların Mantıgı Budur , Bir Virüsü Yoketmek İçin Başka Bir Virüs Kullanırsın. O Trojanlar Zararsızdır. Combofix'te Zarar Yok Denecek Kadar Azdır ki Bir Virüs Varsa Pc'nde O Direk Combofix'i Yokeder İçine Sızmaz ;)

Trojanın az zararlısı çok zararlısı olmaz, trojan her daim zararlıdır.

Advenced SystemCare ve İObit Malwere Fighter 2'lisini kullanıyorum ben.Ve bir de Avast son sürüm harikalar bilgisayarı hiç ama hiç yormuyorlar ve çok güzel çalışıyorlar bence bunları dene.

O dediklerinin hepsini denedim kullandım, zaten bu konu 2 ay önceki konu ama yinede yorum yazanlara teşekkürler, sonuç: Combofix'in içine virüs atmışlar, krater arkadaşımızın bu sözünede katılıyorum, mantık genel olarak bu. Combofix bir trojan ve iyisi kötüsü olmaz, yani sildim onu. Antivirüs programlarına gelince, Her daim Kaspersky.

O dediklerinin hepsini denedim kullandım, zaten bu konu 2 ay önceki konu ama yinede yorum yazanlara teşekkürler, sonuç: Combofix'in içine virüs atmışlar, krater arkadaşımızın bu sözünede katılıyorum, mantık genel olarak bu. Combofix bir trojan ve iyisi kötüsü olmaz, yani sildim onu. Antivirüs programlarına gelince, Her daim Kaspersky.

Cümlemi Seninki İle Harmanlamış Olursak ;

Combofix Anti-torjan Hatalanıp Trojan Moduna Geçmiş Oluyor .. Hayırlı Aksamlar.

Hm...Combofix'de hata olduğunu söylüyorsun yani?

Dediğim Gibi Kardeşim Comfobix Trojanlar Üzerine Yazılan Bir Programdır Bunu Desteklemezsen Şu Acıdan Düşün , Hastalıgı İlaç İle İyileştirirsin İlaç Panzehir'dir ve Hastalıktan Yapılır .. Antivirüs Programlarıda Bu Mantıkla İş Görür .. Combofix En Saglam " Malware " Tarayıcısıdır ve Onu Geçeni Tanımam Piyasada Ama veLakin Arada O da Trojanların Saldırısına Maruz Kalır .. En Mantıklısı Bilgisayarı Güvenli Modda Açıp Combofix ile Taratmak İşlem Gerçekleşmiyorsa Masaüstünü Veyahut Dosyaları Yedekleyıp Sistemi Silmektir..

Geri